facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tibble Vårdcentral

About

Välkommen till Tibble Vårdcentral i Kungsängen! Vi erbjuder dig som patient trygg, trevlig och tillgänglig vård när än du behöver det.



"På Tibble Vårdcentral arbetar vi läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och annan vårdpersonal tillsammans för att erbjuda våra patienter den bästa möjliga vården. Vi är en privat vårdcentral som arbetar under avtal med Region Stockholm, vilket innebär att vi har samma utbud och avgifter som precis vilken annan vårdcentral i regionen som helst.Vi på Tibble har ett stort engagemang för primärvård och har som målsättning att skapa en trygg arbetsplats där vi värnar om både våra patienter och våra medarbetare. Primärvård ska enligt oss vara Tryggt, Trevligt och Tillgängligt.Välkommen in till oss!"
Address: Tibble Torg 1, 19634 Kungsängen, Sweden
Phone: +46851926220
City: Kungsängen
Zip Code: 19634


Opening Hours

Monday: 08:00 - 17:00
Tuesday: 08:00 - 17:00
Wednesday: 08:00 - 17:00
Thursday: 08:00 - 17:00
Friday: 08:00 - 17:00


related searches: Läkare Tibble Vårdcentral, Tibble Kungsängen, Tibble Vårdcentral influensa vaccin, Vårdcentral Kungsängen, Kungsängens vårdcentral influensavaccin, Läkare på Kungsängens vårdcentral, Kungsängens vårdcentral recensioner, Vårdcentral Upplands-Bro
Similar places near
Kungsängens Vårdcentral Kungsängens Vårdcentral 1 km Vad är det som händer med vården? Listade om hela familjen hit då tidigare vårdcentra...
Reviews
Sämsta vårdcentralen,, idag jag skriver efter många händelser med mig och många bekanta,, de förstår inte folk kommer dit när de mår inte bra;,, de skriver bara Naproxen för alla besvär. Väldigt otrevlig personal på receptionen.
Skickligt och professionellt bemötande! Lyhörd läkare som äntligen kunde hjälpa mig med besvär som jag haft under en längre period. Tack Tibble för ert varma mottagande!
Nöjd över att ha denna mottagning nära mig. Erbjuder akuttider och jag fick hjälp samma dag. Trevligt bemötande av personal.
Rekommenderas varmt, ångrar inte en sekund byte av vårdcentral. Trevligt bemötande, snabb och kompetent hjälp!
Jag saknar dock kompetens när det gäller utbrändhet, i mitt fall har jag inte fått den hjälp och tryggheten jag behöver för komma på fötter igen
Jag har varit hos Tibble Vårdcentral tre gånger totalt. Jag har sökt vård för egen del idag för att behandla en kraftig allergi. Jag har även varit där med min dotter. Samtliga gånger har vi blivit bemött på ett professionellt sätt från första samtalet, receptionen och slutligen av läkaren. De lyssnar och de tar sig tid till att svara på frågor utan att stressa. Jag känner mig tacksam över att ha en seriös vårdcentral i närheten av där jag bor. Tack Tibble Vårdcentral för att ni finns!
Tänkte att det var perfekt att lista sig här, nära mitt hem. Men, trots att jag förklarat att Alvedon, Ipren och att klunka te inte hjälper mot den brutala smärtan i min hals så fick jag gå hem igen med orden ”kom tillbaka om två veckor om du fortfarande har ont” Så jag ska gå med denna smärta i två veckor till, jag kan inte sova pga svårt att svälja. Inget prov togs. De kollades lite i halsen, men inget prov för att se om det var en pågående infektion eller prov i halsen. Förklarade att sist jag hade såhär var det halsfluss, trots att jag inte hade typiska halsfluss fläckar i halsen. Ändå svarades det ”de ser inte ut som halsfluss” … nej men tack, de gjorde det inte sist heller. Nej. Gå nån annanstans eller ring kry är min rekommendation. Eller gå hit om ni vill slösa pengar.
Mycket duktig och trevlig personal, fick snabbt tid och hjälp, rekommenderas starkt!
Snabba tider, bra bemötande och man känner att man blir väl omhändertagen.
Bästa vårdcentralen jag någonsin haft. Läkarna är väldigt professionella och ger vård man kan lita på. Rekommenderar starkt!
Comment on this business

to add Tibble Vårdcentral map to your website;