facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tibblekliniken

About

Vi är en av Stockholms mest omtyckta tandläkarkliniker och kan hjälpa dig med nästan allt inom tandvård. Vårt team av professionella medarbetare har alltid dig i fokus och strävar efter att ge dig bästa möjliga upplevelse när du besöker oss.



"En tandläkarklinik som får generationer att le.Vi är ett starkt team av tandläkare, tandsköterskor och tandhygienister som alla är drivna av samma mål - att ge våra patienter bästa tänkbara service och behandling. Vi är experter inom allmäntandvård, specialisttandvård, implantatkirurgi samt estetisk tandvård och du kan känna dig trygg i vår kompetens. Priodent Tibblekliniken har varit verksam och hjälpt människor med deras munhälsa sedan 2002 och du hittar oss i moderna och fräscha lokaler i Kungsängen. Ring oss så hjälper vi dig att boka tid direkt."
Address: Tibble Torg 1, 196 34 Kungsängen, Sweden
Phone: 0858177040
City: Kungsängen
Zip Code: 196 34


Opening Hours

Monday: 07:30 - 17:00
Tuesday: 07:30 - 19:00
Wednesday: 07:30 - 17:00
Thursday: 07:30 - 19:00
Friday: 07:30 - 17:00


related searches: Referenspris tandvård
Reviews
Proffsiga och så enormt serviceinriktade. Dessutom så duktiga för oss med tandläkarskräck!
Alltid ett varmt och professionellt välkomnade och omhändertagande och glada leenden. Idag gjordes operation för implantat och nu är jag både sydd och implanterad . Vi ses om 10 dagar för borttagning av stygnen.
Fem stjärnor räcker inte till, ni är värda minst det dubbla! Alla är glada och positiva och lyckas alltid hitta en lucka för att ta hand om akutbesöken. Ni är guld värda och vi ser fram emot att få komma till er under många många år. /Gerdan och Tommy
Man blir alltid så fint bemött av glada trevliga flickor . Som patient blir man glad och lugn när man får ett så fint bemötande Min tandläkare är så omtänksam och fin och får mig att känna mig lugn och trygg Tack !! GOD JUL o ETT GOTT Nytt År. till er alla
Jätte smidig tidsbokning och med kortvarsel fick min dotter Lana hjälp hos tandläkare Nayma Jag kommer definitivt rekommendera er till alla jag känner.
Jag var verkligen jätte nöjd med min undersökning hos tandläkare Arash och min behandling hos tandhygienisten. Jätte professionella och trevliga personer.
Bästa tandläkarklinik i hela Stockholm. Alltid lika nöjd och glad när jag går därifrån.
Alltid vänligt bemötande och trevlig personal. Man känner sig sedd. Berömligt!
Tack för att ni tog så fint hand om min mor. Hon kände sig trygg och omhändertagen av er. Kramar från familjen Elsayed
5 till bägge Nayma o Arash. Ni är professionella inom detta yrke Ni lyssnar o utför enligt planering
Comment on this business

to add Tibblekliniken map to your website;