facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tibbles Kök Björklinge

Address: bror hjorts väg 2 björklinge, 74364 Björklinge
Phone: 018377575
City: Björklinge
Zip Code: 74364


Reviews
Länge sedan jag åt där och det var okej. Medelmåttigt pizzahak med skabbig inredning och utemiljö. Nu hade jag planer på att beställa pizza därifrån igen, men kan inte hitta någon meny över huvud taget på webben. I dag borde man satsa mer på en vettig hemsida så att kunder kan se vad företaget/restaurangen har att erbjuda. Editerar tidigare inlägg: Var där under kvällen och de verkar ha gjort om lite. Såg bättre ut och pizzorna var okej.
Stället är som vilken snabbmatsrestaurang som helst. Men döner kebaben var supergod för brödet va varmt o frasigt inte segt.
Inte så modern miljö. Men helt ok mat,alltså vägkrog som serverar kebab korv pizza å falafel. Man får man förväntar sig liksom :
Okej mat. Dock blev jag irriterad nu i efterhand när jag märkte att priserna på pizzorna var ungefär 5 kr/st dyrare än det som står på hemsidan. Inget de nämnde när man betalade för dom heller.
Det är en riktigt bra snabbmatsrestaurang visserligen inte dom bästa av lokaler men dom håller bra priser och levererar alltid bra mat som allt som oftast är väl tilltagna i portionerna! Man ska inte förvänta sig något extraordinärt direkt utan mer en jämn och bra kvalitet som sällan gör en besviken till en väldigt rimlig penning, jag skulle personligen rekommendera deras kebabrulle vilken jag tycker är väldigt bra och dessutom rejält tilltagen därtill!
Först, hur de kan ha mer än 4 stjärnor kan jag bara inte förstå. Det är definitivt inte p.g.a deras pizzor. Pizzan var nog en av de sämsta jag ätit, väldigt soggig och flottig. Vattnig smak. Inget man blir glad av. Är du sugen på pizza så leta vidare...
Höjt priserna samtidigt som kvaliteten på maten har sjunkit. Var riktigt gott förr nu så är den mycket sämre
Mums nu blev man mätt och nöjd.
Okej mat, inte gourmet pizzor utan mer medelmåttig pizzeria
Jag åt inte där vi bästeler och äter hemma
Comment on this business

to add Tibbles Kök Björklinge map to your website;