facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tibro bibliotek

Tibro bibliotek

About

Tibro bibliotek är Tibro kommuns folkbibliotek. Du hittar oss i samma lokaler som Fågelviksgymnasiet.

Story

Tibro bibliotek är ett integrerat folk- och skolbibliotek. Vi erbjuder många tjänster för dig som studerar eller för dig som bara är ute efter en god bok. Hos oss kan du låna böcker, läsa tidningar, låna en dator och mycket mer. Vi har också många anpassade medier. Välkommen!



"Tibro bibliotek är kommunens folkbibliotek. Här finns något att läsa för alla. Med lånekort på Tibro bibliotek kan du låna fritt på alla bibliotek som ingår i Bibliotek Mellansjö.Vi har evenemang för både barn och vuxna. Hör av dig eller kolla bibliotekets webbplats om du vill veta vad som är på gång just nu.På biblioteket kan du låna dator, göra utskrifter, läsa tidningar och tidskrifter på papper eller digitalt, strömma film och mycket mer.Välkommen till ditt bibliotek!"
Address: Fågelviksgymnasiet Gymnasiegatan 29, 543 32 Tibro
Phone: 050418250
City: Tibro
Zip Code: 543 32



related searches:
Reviews
Tibro bibliotek är mer än ett bibliotek, det är en plats där man går för att koppla av och glömma allt genom att bladra i böckerna. Varmt och fint miljö för barn och tusental barnböcker. Där finns många härliga aktiviteter för att träffa andra och prata om böcker eller allt möjligt, dessutom många utrustningar och annat. Super dogtika, kunniga och trevliga personall som är alltid redo att hjälpa till och svara på besökarnas frågor. Fem stjärnor med starka rekommendationer.
Super trevlig personal och trevliga sittplatser för att kunna studera och läsa
Fantastisk personal men löjligt låga möbler! Vad tänkte de som bestämde inredningen? Här skall endast friska, starka och unga människor känna välkomna?!
Bra utbud samt trevlig och hjälpsam personal.
Bra service, trevlig o hjälpsam personal
Fin sommarutställning! Fin service!
Översatt av Google Vår arbetsplats Original Musu darbo vieta
Comment on this business

to add Tibro bibliotek map to your website;