facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tibro Trafikskola

Tibro Trafikskola

About

Trafikskola i Tibro

Story

Tibro Trafikskola utbildar på körkortsbehörigheterna:
- B (personbil)
- BE (personbil med tungt släp)
- C (tung lastbil)
- CE (tung lastbil med tungt släp)
- D (buss)

Körlektioner genomförs både i Tibro och i Skövde. Alla körprov genomförs i Skövde. Läs mer under rubriken Körkortsutbildningar.

Vi erbjuder även:
- Handledarkurser.
- Riskutbildning personbil (risk 1).
- YKB-Grund 140 tim (lastbil och buss)
- YKB-Fortbildning 35 tim (lastbil och buss)

Vår absoluta specialitet är dock vår intensivutbildning för tunga behörigheter. Dessa effektiva utbildningar genomförs uteslutande som veckokurser. Förutom att vi har fin provstatistik ligger vi även bra till prismässigt. Jämför gärna våra låga priser med andra utbildare!

Givetvis har vi även konkurrenskraftiga priser när det gäller intensivutbildning för personbilskörkort.

För våra långväga kunder erbjuder vi boende för 125 kr/natt på vandrarhemmet Tärnan i Tibro.


Address: Mariestadsvägen 102, 541 39 Tibro
Phone: 0504-495890
City: Tibro
Zip Code: 541 39


Reviews
Har köpt intensivkurs C kort. Jag är helnöjd, bra upplägg, pedagogisk, lugn, saklig och väldigt medveten och målinriktad lärare. All teori dock klar innan med teoriprov och all körning har varit så bra man kan önska. Så återigen ett stor tack till Tibro trafikskola i Sköve, värt varenda krona!! STARK rekomendation.
Jag har köte en lastbil från de, och Thomas har lovat mig att lastbilen till mig och jag är första personen, sen han har sälja bilen till nån annan.
Aldrig kört lastbil c-körkort innan gick en intensivkurs här och klarade allt på första försöket Kanon lärare
Intensivkurs för C-körkort. Ingen erfarenhet av lastbilar innan. Endast vanliga personbilar. Min upplevelse av trafikskolan är följande: Rak och ärlig pedagogik. Effektiv intensivkurs där man inte tummar på säkerhet eller på kvalité. Feedbacken man får efter varje lektion är genuin, utvecklande, genomtänkt och skapar en bra grund för mig som nybörjare på lastbil att utvecklas i min körning. Teorilektionerna gav en bra grund till att klara teoriprovet. Med det sagt så måste man plugga sin hemläxa innan prov men det är ju självklart att man gör. Men teorin man fick till sig på skolan gav rätt sorts ansats till egenstudierna. Värd varenda krona.
Rekommenderar verkligen. Väldigt duktig Trafiklärare
Gick deras intensivkurs för c-körkort. Har b- körkort sedan tidigare och hade ingen erfarenhet av att köra lastbil. Körde 4 lektioner extra utöver intensivkursen, klarade uppskrivning och uppkörning på första försöket Mycket bra och kunniga lärare.
Den bästa trafikskolan som verkligen bry sig samt helt underbar personal!
Comment on this business

to add Tibro Trafikskola map to your website;