facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tidaholms Camping

"Campingen ligger att stenkast från Tidaholmsstad och några meter från slingrande Tidan.Bo bekvämt i egen husvagn, husbil eller tält med möjlighet till el på 16 platser av 29.Liten camping med stort hjärta som brinner för att du ska få en fin upplevelse."
Address: Tidaholm
City: Tidaholm


Similar places near
Camp Fjället Camp Fjället 7 km Mycket bra ställe med servicminded, trevliga och omtänksamma ägare. Underbar svensk n...
Nordic Camping Hökensås Nordic Camping Hökensås 11 km Trevligt med bra personal, fina fiskesjöar.
Caravan Club Hökensås Caravan Club Hökensås 11 km Den absolut bästa platsen. Lugnt och ordningsamt, lite äldre servicehus, men städade ...
Reviews
Trevlig och central camping, bra personal och nära till matbutik. Tillgång till toalett, dusch, tvätt- och torktumlare. Även ett enklare kök finns på plats. Billigt och bra pris både för Husvagn och tält.
Mycket trevlig liten camping med endast 16 elplatser. Fantastisk bemötande av campingvärden och hunden blev direkt erbjuden ett tuggben Faciliteter i liten skala, rent och snyggt om än inte nytt, helt okej. Fick en familjär känsla och personalen var mån om att allt skulle vara till belåtenhet. Hit åker vi gärna igen.
En plats som har allt man behöver för några nätter i fina Tidaholm. Den lilla campingen som gör lite extra för sina gäster.
Tack för omtanken när min mans arm gick ur led och han hamnade på sjukhuset i Skövde. Den värmde!
En liten enkel camping med stor charm. Nära till allt som finns i Tidaholm
Helt ok camping men en del nattljud från skräniga och högljudsspelande ungdomar i diverse billiknande farkoster. På campingen saknas också gråvattentömning för husbilar. Inga stora förändringar sedan sist, men bättre synlighet vad gäller vart tomterna är
Barnen var på kajak paddling så helt klart ett mysigt ställe
En mycket trevlig liten camping nära till service o stad Fina promenadområden o bra cykelvägarSist men inte minst det viktiga med jättetrevlig arrendator o personal Denna camping kan jag varmt rekommendera Priset ju faktiskt också viktigt o det är acceptabelt med råge
Lite utöver det vanliga. Kan verkligen rekommendera denna camping. Cyklade runt i Tidaholm, campingen är centralt beläget. Köpte till en frukostkorg. Mycket nöjda med personalen.
Liten, enkel camping med okej servicehus till själiga 250 kr.
Comment on this business

Directions to Tidaholms Camping with public transportation


Tidavallen 90 meters
302
303
321
322
323
325
326
327
Hörnviksgatan 160 meters
302
325
326
Stensikagatan 310 meters
322

to add Tidaholms Camping map to your website;