facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tidformera

About

Webbshop med redskap och verktyg inom organisering och förvaring. Göra livet lite enklare men mycket roligare. Att få Tid för mera.

Story

Livet ska vara roligt och inte en ständig kamp! Men ändå känner sig många som urkramade disktrasor vid dagens slut. Alla familjer har olika behov eller problem och i vår webbshop samlas tips, böcker och produkter som kan hjälpa dig att få en gnutta mer kontroll över livet.
Vårt mål är att underlätta livspusslet, så att du får tid för mera.

Det finns mängder av experter som är oerhört kunniga inom sina områden men i en vardag för familjer så kan det vara svårt att ta till sig, ha tiden, eller ork och lust att komma igång. Här kommer vi in i bilden. Vi har grävt ner oss i jakten på alla former av problem, både små och stora, för familjer. I webbshoppen samlas sedan metoderna, tips & tricks, böcker och produkter som rör just dessa problem. Vi kommer att gå djupare in på alla tips i vår blogg: blog.tidformera.se Där får du mer ingående veta vad dessa tips är och kan bedöma om det passar just dig. Då kan du vara startklar från första sekund så sakerna inte rinner ut i sanden när ”livet kommer emellan”.

Våra ledord är smidigt och kul!

Tidformera består av Kicki och Ashley;

Ashley är inflyttad f.d. australiensare, fru, 3-barnsmamma, fotbollsmorsa, egenföretagare som provat på både taktilmassage, älskar porträttfoto och har en förkärlek till sociala medier. Roar sig med brottning när tiden finns och arbetar även som barnledare.

Kicki är jämtlänningen som efter massa år i Stockholm landat i Tierp och är morsa till häst- och hockeyintresserade barn. En effektivitetsnördig och lösningsorienterad fd bokhandlare, egenföretagare och den ständiga studenten som ofta återfinns med näsa i en bok, i svampskogen eller grävandes på tomten.

Hoppas du kommer trivas i vårat kryp-in! Vår ambition är att få in den fysiska butikens fördelar men med smidigheten bakom e-handel. Här kan vad som helst hända!

Tipsa oss gärna!

Address: Svanbygatan 9, 81537 Tierp
City: Tierp
Zip Code: 81537



related searches: Archer and Olive, Archer and Olive twitter, Dotted Journal, Grid bullet journal, Archer and olive Amazon, Where to buy Archer and Olive, Bullet Journal notebook, Where are Archer and Olive notebooks made
Similar places near
Pappkanten Pappkanten 762 meter Jätte trevlig personal väldigt hjälpsamma
Granngården Granngården 772 meter En härlig butik att handla i, dom har det man behöver. Jag kan rekommendera er denna ...
Jasmin Dimashqi Jasmin Dimashqi 974 meter ياسمين دمشقي موقع متخصص ببيع جميع مستلزمات المنزل من مواد غذائية وأدوات المطبخ والتنظ...
Reviews
Snabbaste leveransen någonsin. Allt med i beställningen och mkt trevligt i packat.
Mycket bra utbud av skrivböcker, pennor och tillbehör. Snabb leverans som dessutom innehöll en handskriven hälsning samt en liten gåva som tack för köpet. Rekommenderas starkt!
Stort utbud, jättesnabb leverans. Fint förpackade varor. Rekommenderar verkligen!
Ringde oss när packningen blivit fel, snabb leverans och inslaget !!!. 10/10 lätt.
Supernöjd Jättesnabb leverans, så fint förpackad och en handskriven hälsning. Rekommenderas
Så snabb leverans och helt fantastiska!
Har bara gott att säga. Snabb och suverän service. Kan varmt rekommendera deras shop!!!
Snabb leverans, bra utbud och så lite tips och test på hemsidan. Stor favorit!
Comment on this business

to add Tidformera map to your website;