facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tigris kolgrill

Tigris kolgrill
Address: Lergöksgatan 4B, 42150 Västra Frölunda, Västra Götalands Län, Sweden
Phone: +46 31 47 57 47
City: Västra Frölunda
Zip Code: 42150



related searches: Sultan Kolgrill, Sultan Grill and meze, Saray Sisjön, Pasha Grill Gothenburg, Euphrates, Lilla Istanbul, Lilla Istanbul göteborg, Tigris River
Reviews
Läget är inte bra Tigris ligger inte vid ett tryggt område. Den ligger inne i centrum det är trångt. Jag önskar den ligger på annan ställe. Handla inte där.
God mat om man tycker om kolgrillat är detta perfekta valet. Inte alls mycket människor som i många andra Turkiska restauranger men absolut minst lika gott. Trevlig servitris som var hjälpsam med frågor och snabb att med att ge bra svar på frågorna man hade angående mat och liknande. Rekommenderas starkt.
Mycket god kolgrillad mat, speciellt deras Adana Kebab och Mixed Grill. På lunch så har de en stor och fräsch bröd- och salladsbuffeé, och efter maten så ingår kaffe och några små kakor.
Ali nazik var soso, men kuzusis var mumsigt
Tigris kolgrill är den bästa mellanösterna Resturangen i hella göteborg, dom har jätte god mat som räcker för att göra dig mätt, bra och skysta personal som vet vad dom gör, dom har jätte god turkisk bröd och kött med bröd.
Som vanligt utmärkt service och god mat! Fantastisk salladsbuffé, gott kaffe m smaskig kaka till lunch lätt att komma till vad gäller parkering och rena fräscha toaletter!
Åt en mix-tallrik till lunch. Riktigt bra mat, bra service och lagom med kunder. Jag kommer gärna tillbaka.
Trevligt men lite trångt då det är nycker populärt.
Ren och snabb service av utsökt och acceptabel mat
Jätte god mat från Mellanöstern
Comment on this business

to add Tigris kolgrill map to your website;