facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tilco Zoologiska

"Vi är en komplett djuraffär med lång erfarenhet och hög service. Här hittar du tillbehör till hund, katt, smådjur, akvariefisk. Vi har även en hundtrimsalong där vi trimmar/klipper/badar hundar och klipper klor. Hemkörning erbjuds.Sedan 2021 hittar ni även tillbehör och foder till häst i butiken. Välkommen!"
Address: Västra Storgatan 28 , Osby 283 31, M, SE
Phone: +46 479 122 87
City: Osby
Zip Code: 283 31


Similar places near
Tilco Zoologiska Tilco Zoologiska 1 km Man har tagit bort akvarieavdelningen. För mig var det den viktigaste avdelningen!
Reviews
Man har tagit bort akvarieavdelningen. För mig var det den viktigaste avdelningen!
Väldigt trevlig och serviceminded personal
Bra foder butik för hund o katt och lite häst ,
Rena rama hästbutiken! Ingen personal som var intresserad. Då hör det till att hag ör känd kund och handlat åtskilliga tusenlappar i den butiken. Skulle i och se om där var några akvariumfiskar! Totalt noll!! Upplevt flera ggr på dåligt utbud av fisk/ växter! Den äldre damen borde gå en charmkurs! Vet flera som har slutat och handla pga dåligt sortiment i vissa kategorier,samt nonchalans från personal! Fixa yngre bötbötyre personal// not hästbutikoch met n
Fint sortiment till humana priser hundsaker. Trevlig och vänligt bemötande.
Helt klart 5 stjärnor. Jätte fint utbud. Riktigt bra saker. Hittar allt från saker till hästar, hundar, katter och fisk mm. Det finns en våg där hunden kan väga sig, ibland kommer veterinären dit på specifika datum, kloklippning. Trevlig personal.
Trevlig personal, kommer och frågar om man vill ha hjälp och personligen fick jag den hjälp jag behövde. Mycket luftig och organiserad butik. Rekommenderar starkt.
Alltid god service och trevligoch kunnig personal
En underbar butik med massor varor. Inte bara att varorna alltid är full kvalite, personalen är underbar! Alltid pratsamma och glada och vill alltid det bästa för djurvännen. För den hästintresserade finns ett enormt utbud! Värt att ta sig till butiken även utanför Osby!
Alltid lika trevligt att handla här, väldigt gott bemötande.
Comment on this business

to add Tilco Zoologiska map to your website;