facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Timmernabbens Karamellfabrik

Address: Mönsterås
City: Mönsterås


Similar places near
Munken Munken 68 meter Oseriöst företag med personal som aldrig hör av sig. Ingen hänsyn eller respekt för a...
Mönsterås Kommun Mönsterås Kommun 349 meter
Hausenkamp Hausenkamp 1 km
Iron Maid Iron Maid 2 km Min affärsidé är att erbjuda hushållsnära tjänster med den enskildes specifika behov ...
Bege Stece Bege Stece 2 km Översatt av Google Lastade snabbt, även om jag fick vänta 15 minuter, kontoret ligger...
Ungdomsgård Ungdomsgård 2 km En ungdomsgård för ungdomar, anordnad av ungdomar!
A.Palmérs i Mönsterås A.Palmérs i Mönsterås 2 km Snabb respons, tillmötesgående personal och fint och försiktigt grävt på min tomt ...
Sam Sam"S Krog 2 km
Reviews
Vi i familjen köpte godiset till bilresan, de va otroligt äckligt och härsket/smaka gammalt godis. Våra vänner som satt i den andra bilen som också köpte skrev till oss o sa att det var riktigt äckligt. Alltså inte bara vi. Rekommenderar ej !
Beställde tänkta julgåvor den 2/12. Efter att idag själv ha tagit kontakt med butiken då varorna fortfarande inte kommit, får jag besked att jag inte kommer få några varor. De har försökt ringa mig och berätta detta, men de inte har ett telefonnummer!!! "Köp någon annanstans" fick jag till svar, 3 dagar innan jul. Men min mejladress fanns, dit orderbekräftelsen skickats. Men ingen info har mejlats till mig. Men betalningen ligger reserverad fortfarande. Otroligt dåligt kundbemötande.
Såg väldigt trevligt ut. Men damen verkade trött som var i kassan. Vi handlade väldigt god choklad. Kan rekommendera att åka dit.
Var tvungen att köpa för minst 100kr vid kortbetalning. Samt dåligt utbud. Men det värsta av allt var att vi var tvungna att slänga nästan allt av godiset för 150kr då i princip ALLT både luktade och smakade gammalt. Tvi och blä! Detta var verkligen inget kvalitetsgodis. Skäms till er i butiken! Tacka vet jag karameller från mariannelund där snackar vi kvalitet och alltid färskt.! Detta var verkligen totalt undermåligt och kommer aldrig mer tillbaka!
Godiset var väl ok, ganska dyrt men ok. Skulle ha sockerfri choklad som säljs där. Trist bemötande av mannen i affären. Verkade ointresserad och trött.. Tänker inte handla där igen.
Världens lebeska som jobbade där inne. Riktigt, riktigt dåligt bemötta blev vi. Hon ville inte beskriva vad det var för smaker på godiset, och blev grinig när vi frågade om smaker.
Tyvärr var inte godiset lika bra som, t ex saknade teaterkonfekt brända mandlar var knappt brända och för mycket smet så mandeln inte kändes, provade några choklad grejer som var sten hårda, antagligen för gamla.
Otrevlig personal som inte ville svara på frågor. Inga skyltar vid karamellerna så man vet inte vad det är för smaker. Väldigt sur kvinna bakom kassan.
Inte alls som förr.
Fyllde på gas men det fanns mycket gott för den godis sugne
Comment on this business

to add Timmernabbens Karamellfabrik map to your website;