facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Timrå data&service

Timrå data&service

About

Vi erbjuder service på datorer, telefoner, surfplattor, skrivare m.m
Vi håller till på terminalvägen 9 i Timrå. Kontakta oss gärna vid frågor 060-571010

Address: Terminalvägen 9, 86136 Timrå, Sweden
Phone: 060-571010
City: Timrå
Zip Code: 86136


Opening Hours

Monday: 07:00 - 17:00
Tuesday: 07:00 - 17:00
Wednesday: 07:00 - 17:00
Thursday: 07:00 - 17:00
Friday: 07:00 - 17:00

Reviews
Min dator lämnades in till dessa genom LF otursförsäkring. Jag frågade verkstaden vad det skulle kosta att låta byta ut trasiga delar i stället för att lösa in datorn. Då svarade de på detta, och meddelade sedan försäkringsbolaget att jag ville lösa in datorn. Det övergår mitt förstånd hur de kunde tolka "vad skulle det kosta att laga datorn" som "vill lösa in den, inte laga den". Ingenstans har jag skrivit att jag ville det, utan frågade saker som gäller om man behöll och lagade datorn. Jag hann inte ens svara dem, innan de meddelade LF det felaktiga. Dessutom hade de varit tydliga med att jag fick ta alla försäkringssaker med Länsförsäkringar, så varför de plötlsigt lägger sig i förstår jag inte heller. Mycket märkligt att LF godtar verkstadsvammel. Priset för byte av skärm var ändå så högt så jag rekommenderar alla att byta själv i stället. Se bara till att de inte lägger sig ert försäkringsärende!
Mycket snabb, serviceinriktad och individanpassad respons. Försäkringsbolaget ville kassera datorn efter att Timråtds undersökt den, men jag kontaktade timråtds och vi kom överens om en bra rimlig reparationskompromiss. Men min dator blev inte bara lagad enligt överrenskommelsen, timråtds var så vänliga att erbjuda mig en prisvärd uppgradering av hårddisken som jag självfallet sa ja till. Supernöjd med bemötandet och service, tack TimråTDS och speciellt Niklas
Långsam service. Dålig att svara på mejl! Lovade att telefonen dom skulle laga åt mig skulle vara Lagad 7-10 dagar. Har passerat de med råge. O ljög för mig förra veckan att den skulle lagas o skickas till mig för en vecka sen. Nu skickar dom o säger att den lagas nästa vecka... uselt
För ca 4-5 år sedan gjorde företaget stort intryck på mig när de räddade mig från att köpa ny dator. De fann snabbt den geniala lösningen för den gamla datorn. Nu dags igen. Snabb lösning på nya problem till vettigt pris. Lämnade in datorn torsdag em och hämtade den fredag morgon efter att ha fått SMS på morgonkulan.. Båda gångerna trevligt bemötande och förklaringar som ingav förtroende hos mig som lindrigt kunnig inom datavärlden. Tur att det finns ett företag som detta! Högsta betyg!
Fantastisk service och utomordentligt utfört arbete med utbyte av min tvpanel! 5+
Bytte skärm på min MacBook och datorn känns som ny. Snabbt och smidigt
Timrå Data & Service har vid samtliga reparationer o. uppdateringar gett hög kvalitet på arbeten med mycket goda resultat. Söker ni en datafirma för reparationer, rensningar, uppdateringar o. köp av vissa PC-produkter så har ni funnit rätt firma!
Otroligt bra och snabb service till ett mycket bra pris. Kompetent och trevlig personal. Rekommenderar verkligen!
Vådå data service? Min dator har varigt på lagning där i snart 3 månader ingen service där inte! Anlita någon annan
Servicen är helt suverän. Trevlig och hjälpsam personal.
Comment on this business

to add Timrå data&service map to your website;