facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tinas YogaFörAlla

About

Din Yogaoas mitt i centrala Handen dit du kommer som du är och så tar vi det därifrån.
Välkommen att våga yoga
Namaste och kärlek

Story

Din Yogaoas mitt i centrala Handen dit du kommer som du är och så tar vi det därifrån.
Välkommen att våga yoga
Namaste och kärlek



"Yoga för alla åldrarEftersom vi alltid utgår ifrån vår egen dagsform när vi yogar spelar åldern ingen roll. Alla kan yoga utifrån sin egen förutsättning, d v s vi tar det vi har och gör vad vi kan med just det. På så sätt tar var och en av oss sitt pass till sin egen nivå.På klasserna presenteras alltid olika svårighetsgrader och det gör det därmed möjligt för yogautövare med olika kunskapsnivåer att kunna delta i en och samma klass.Yoga består av tre komponenter som utgör helheten yoga; andning, positioner, fokus. Därför kan utmaningen se olika ut för alla som deltar. Någon kan ha tighta muskler och någon kan ha svårare att koncentrera sig.Oavsett ålder har vi samma utmaningar."
Address: Hantverkarvägen 23C, 13644 Handen
Phone: 0707557307
City: Handen
Zip Code: 13644


Similar places near
Haninge yogastudio Haninge yogastudio 785 meter Haninge yogastudio erbjuder olika former av yoga klasser och privat yogaundervisning ...
Moves-Annelie Alexander Moves-Annelie Alexander 785 meter Inspiration om hur du med hjälp av Yoga Tune Up bollar, yoga och andra typer av rörel...
Reviews
Ro fyllt och kraftfullt. En plats att hitta stillhet på. Lämnar mina varmaste rekommendationer.
Jättemysig lokal, varm och välkomnande atmosfär. Det märks att Tina tar sin Yoga på allvar men samtidigt är hon sprallig och glad, seriöst och lättsamt på samma gång. Här känner man sig alltid sedd och välkommen. För mig som gärna åker bil är det perfekt att det alltid finns parkering också : Full pott för Tina
Tinas yoga är verkligen stället med yoga som passar för alla, tillåtande, välkomnande och ödmjuka yogainstruktörer med olika inriktningar och en miljö som känns som att komma hem varje gång jag öppnar dörren. Hit vill jag komma och göra min yoga tillsammans med andra yogisar oavsett om vi är nybörjare eller vana så möts vi i yogan hos Tina!
Jättemysig lokal där Tina skapar en alldeles speciell lugn och stärkande känsla. Om man ska yoga så är det lätt hos henne! Hon är sjukt grym på att skapa en helande känsla som ger sån kraft för både kroppen och själen. Älskar att yoga med/hos Tinas yoga för alla. På riktigt, bästa läraren!
Studion ligger bra till med goda kommunikationer kommunalt. Den är mysig och precis lagom stor! Att börja varje klass med en kopp te i myshörnan är en riktig lyx och Tina är en fantastisk lärare/mentor.
Tinas yoga för alla är just yoga för alla. Lokalen är lagom stor och man känner den familjära atmosfären så snart man kommit in i den fina lokalen. Tina ger mig alltid massor av energi och lugn. Efter hennes pass mår man helt enkelt toppen ! Kan inte göra annat än ge högsta betyg. Tack Tina !
Tinas yoga för alla erbjuder underbar återhämtning för kropp och själ, så oerhört glad och tacksam att jag har hittat hit
Fantastisk och mysig yogastudio som verkligen är till för alla.Rekommenderas starkt.Tack Tina för allt ljus du sprider!
Fantastiskt mysig yogastudio med en lugn stämning. Bra instruktör. Blev väldigt bra bemött. Rekommenderar verkligen denna yogastudio.
Softflow med Erika på tisdagar - veckans höjdpunkt!
Comment on this business

to add Tinas YogaFörAlla map to your website;