facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tindra Personlig Assistans

Tindra Personlig Assistans

About

Tindra Personlig Assistans AB - Tydlighet, Integritet, Närhet, Delaktighet, Respekt och Ansvar.

Story

Tindra personlig assistans AB har funnits sedan 2005. Företagets ledstjärnor är Tydlighet, Integritet, Närhet, Delaktighet, Respekt och Ansvar.

Vi har lång erfarenhet av personlig assistans till barn, ungdomar och vuxna. Tillsammans strävar vi efter att skapa de förutsättningar som krävs för att våra uppdragsgivare skall kunna leva ett så självständigt liv som möjligt, oberoende av funktionsvariation.



"Personlig assistans, på riktigt. Vår vision är att vara ett lysande exempel på personlig, ärlig, professionell och närvarande personlig assistans. Hör av dig, så berättar vi mer!"
Address: Bryggerigatan 2, 264 33 Klippan, Scania
Phone: 0435-15730
City: Klippan
Zip Code: 264 33



related searches:
Similar places near
Kommunal Sektion 25 Klippan/Åstorp Kommunal Sektion 25 Klippan/Åstorp 226 meter Här får du uppdaterad information om ditt medlemskap i Kommunal samt om vårt arbete o...
Reviews
Ett företag som är ett assistans bolag med uppdragsgivare som behöver lite extra hjälp i livet!
Tack Tindra Personlig Assistans för den fantastiska möjligheten att gå hela Team 31 på utbildningen i Malmö igår och den trevliga avslutningen på kvällen . Detta ger Teamkänsla , glädje och brukarens behov i fokus Stort tack för ert helhetstänk !
Jag har jobbat med Tindra i många år och är väldigt imponerad av deras arbete, de jobbar seriöst och systematiskt och framförallt med ett STORT hjärta!
En arbetsgivaren att räkna med i alla läge: några år sedan jag jobbade nu men samma personal fortfarande och de måste vara ett tecken på bra personal på kontoret:
Bra Assistenter som bryr sig om alla. Rekommenderar dem varmt
Mycket professionell arbetsgivare även för vikarier! De gör allt för att det ska bli bra både för arbetstagare och uppdragsgivare.
Bra chefer. Aldrig några problem att få tag på dem. Samt att de är lättillgängliga som personer.
Bra företag med sunda värderingar
Bästa assistenterna.
Bästa företaget! !
Comment on this business

to add Tindra Personlig Assistans map to your website;