facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for TING

TING

About

En kopp kaffe för en god sak



"Välkommen, Ting är ett ASF Arbetsintegrerat Socialt Företag vi driver ett café som inte bara vill servera ett fantastisk kaffe, goda luncher och mysigt häng.Utan vi vill också främja ekologisk närproducerad livemusik och erbjuda alla ett alternativ av hemlagade och hembakade godsaker utan tillsatser.Har du en anpassad kost så är du välkommen att höra av dig till oss så kan vi se hur vi kan hjälpa dig.En kopp kaffe för en god sak"
Address: Prästgatan 3, 602 34 Norrköping
Phone: 0732689859
City: Norrköping
Zip Code: 602 34



related searches: Ting norrköping menu, Ting norrköping prices, Ting norrköping photos, Cafémeny
Similar places near
Nyföretagarcentrum Norrköping Nyföretagarcentrum Norrköping 371 meter Vi ger dig som funderar på att starta eget företag – eller redan har startat – kostna...
KBT coacherna KBT coacherna 738 meter En nyöppnad samtalsmottagning riktad mot dig som har svårt att komma loss dagtid. Vi ...
Nodra AB Nodra AB 856 meter Bolagets namnet har ändrat till NODRA
Reviews
Riktigt mysigt kafé med fantastisk omtänksam personal och maten var mycket god och serverades som på en fin restaurang. Att hunden är välkommen är för oss ett stort plus. Vi kommer åter när vi är i krokarna igen.
Jag och två vänner gick in i cafét. När en vän till mig beställt maten vi ville ha, tre ostmackor, två varm choklad och en kaffe, satte vi oss ner och väntade. Vi var helt ensam inne i kaffét men det tog ändå omkring 10min innan våra mackor kom ut. De var väldigt goda men inte hade vi någon choklad, nej utan den kom 5min senare när vi redan ätit upp våra mackor. Chokladen var 800°C varm och var svår att dricka. Priset var dock förvånande bra på 169kr.
Mycket kunnig och jätte trevlig personal. En härlig sen eftermiddag med mycket god mat och en underbar miljö
Tack för god lunch och trevligt bemötande! Mysig miljö. Rekommenderas. "Örebroarna"
Jättemysigt, fantastisk sydamerikanskinspirerad mat, urtrevlig personal och dessutom mycket prisvärt! Kan det bli bättre? Hit kommer jag igen!
Supertrevlig personal och god prisvärd mat!
Slumpen ledde oss hit och vi blev positivt överraskade. Prisvärt, trevligt och mysigt.
Mysigt och lugnt ställe . God lokalt lagade rätter Bra priser
Åt en Vegansk toast som var supersmarrig och tjejen tog en skink/toast som var minst lika god! Trevlig ägare och ett ställe vi def kommer att återvända till när vi har vägarna förbi Norrköping !
Beställde mackor för företaget, alla vara jättenöjda och tyckte de var de bästa på länge
Comment on this business

to add TING map to your website;