facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ting ute & inne

Ting ute & inne

About

En personlig och inspirerande butik med ambitionen att skapa nya idéer för en vacker och kreativ miljö – ute som inne, för hemmet och för företaget.

Story

TING UTE & INNE – är ett familjeföretag med ”livsstil” som inriktning. Företaget består av butiksverksamhet och visningsträdgård med produkter för ute- & innemiljöer. Förutom vår butiksverksamhet ritar vi även trädgårdar, inreder till privatpersoner och företag samt säsongsutsmyckar hotell, restaurang och andra offentliga miljöer.

Address: Modeshögsvägen 5, 231 92 Trelleborg (commune)
Phone: 0410334737
City: Trelleborg
Zip Code: 231 92



related searches:
Reviews
En butik med härlig inspiration för inredning ute & inne som namnet anspelar på. Väldigt hög vill ha faktor och en liten servering i trädgården. Verkligen värt ett stopp!!
Ett perfekt utflyktsmål för att hämta inspiration till trädgården
Fin butik med mkt fina saker. Väl värt ett besök!
Alltid lika trevligt att komma dit!
Jättemysigt med massa inspiration och bästa servicen.
Så värt besöket, det kommer bli fler resor till denna fina butik.
Alla mäns dröm butik
Har ett utbud man inte hittar på så många ställen. Jag hittar alltid något intressant till trädgården både på sommaren och vintern. Min sambo hittar textilier, typ kläder, mattor osv. Vi får alltid ett varmt mottagande och vi känner att personalen anstränger sig för att vi ska vara nöjda med våra inköp. I somras öppnades ett litet enkelt café. Perfekt för oss som kört långt för besöket.
Här är en plats som man verkligen vill återkomma till. Idag shoppa vi på igen. Massor med inspiration till att fixa o trixa i sin egen trädgård. Glöm inte att prova på att fika där. Själv åt jag deras silamacka och min hund åt en hundglass det är inte alla ställen som har det. Vi ses snart igen.
Fantastiskt att bara gå runt och titta och en underbar personal. Så många vackra lite annorlunda saker
Comment on this business

to add Ting ute & inne map to your website;