facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tiosken

Tiosken

About

SommarTiosken i Skåne Tranås är öppen varje dag kl 11-18. Sugen? Vi har världens godaste glass från Köld, chips från Bjäre, pinnar och strutar från GB, läsk, bilar, vrål och choklad. Välkommen i luckan!



"Hamburgare med kött från Tranåslund, veggieburgare, ungsrostade rotfrukter, hemmalagad potatismos, köttbullar, mackor, chips och godis. Det ska vara gott, mättande och lagat från grunden!"
Address: Skåne Tranås 928, 27392 Skåne-Tranås, Skåne Län, Sweden
Phone: +46705098029
City: Skåne-Tranås
Zip Code: 27392


Opening Hours

Monday: 11:00 - 18:00
Tuesday: 11:00 - 18:00
Wednesday: 11:00 - 18:00
Thursday: 11:00 - 18:00
Friday: 11:00 - 18:00
Saturday: 11:00 - 18:00
Sunday: 11:00 - 18:00

Reviews
Efter att vi besökt Hallamölla Vattenfall hittade vi detta smultronställe med hjälp av Google Maps. Vi kom strax innan stängning och hann precis få avnjuta ställets burgare. Bröd nybakat för dagen, perfekt kryddad oxburgare från lokal bonde, dressingen med lite sting i och sist den smaskiga lätt syltade rödlöken. Jösses Amanda. Otroligt trevlig och jordnära personal. Detta är inte något fancy ställe endast för finsmakare vilket man skulle kunna tro efter att ha smakat på maten. Detta är ett ställe för såna som oss på liten roadtrip på väg hem till Malmö, för folket i byn, för bonden efter ett långt jobbpass ja för alla. Vissa kliver bakom byggnaden in i oasen som ägarinnan skapat på baksidan och vissa kränger sin burgare i bilen. Världen är dessutom liten. Visade sig att ägarinnan varit min lärare i grafisk design för herrans massa år sen. Väl värt ett besök.
Supergod och prisvärd vegoburgare. Väldigt mysigt och unikt ställe. Stanna här om ni har vägarna förbi!
Nybyggt och modernt gatukök. Mysig baksida för att sitta och äta. Vi tog burgaren som var helt ok. Kommer absolut äta här igen.
Mycket gott och vällagad, trevliga priser och unika smaker - rolig utegård med barnleksaker och blommor
En helt underbar oas med fin mysig trädgård och verkligt god korvmojsmat i modern tappning. Lugnt, fridfullt, lekfullt, glatt, generöst och välkomnande På återseende snart igen.
Alltid lika trevligt att fika eller luncha hos tiosken I Skåne Tranås. Dagens, stekt sill med potatismos fantastisk god och just idag smakade mosen extra gott.Ett måste är att köpa med dig en påse hemmabakade kanelbullar de lux. Tiosken och dess personal är värda mer än 5 stjärnor.
Trodde man skulle få en enkel vanlig burgare men här serverades en riktig fin burgare med lokal producerat kött som var supergod! Och min sambo valde en vegetarisk burgare som hon också gillade mycket! Grymt trevlig personal! Klart värt att stanna till o äta på detta ställe.
Mysig och charmig uteservering på baksidan där jag avnjöt en smakrik vildsvinsburgare. Trevlig och uppmärksam personal. Bra priser. Stark rekommendation!
Godaste och finaste kebaben jag ätit! Riktigt fin och trevlig uteservering!
Kiosken kör jag förbi ofta. Min dotter bor i närjeten. Har aldrig sett den öppen någon gång.
Comment on this business

to add Tiosken map to your website;