facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tipp's

Address: Nyängsvägen 3A , Botkyrka 146 30, AB, SE
City: Botkyrka
Zip Code: 146 30


Opening Hours

Monday: 11:00-20:00
Tuesday: 11:00-20:00
Wednesday: 11:00-20:00
Thursday: 11:00-20:00
Friday: 11:00-20:00
Saturday: 16:00-20:00
Sunday: 16:00-20:00

Reviews
Trevlig personal o stora portioner. För 3 månader sedan hade jag gett 4/5 stjärnor, men de senaste beställningarna var inte lika goda. Det är i alla fall prisvärt så jag tänker fortsätta med mina besök.
lite torr kyckling om man inte har någon slacks sås till men annars är det vella okej mat
En överraskning! Dumplings, sushi, Thai. Fin presentation av maten. Personalen är inte helt flytande på svenska men klarar sig. Restaurang vagnen som sådan är inget speciellt, man lagt ut en lastpall så man slipper stå i gräs/leran framför luckan. Men, maten var fantastisk!
Den andra maträtten på menyn - den med cashewnötter - är otroligt god. Bättre än de flesta andra Thairestauranger på södra sidan av Stockholm. Faktiskt lika god som på de restauranger jag har prövat i Thailand 2006 och 2012.
Överkokt ris. Få ingredienser i currygrytan, nästan bara sås. Kyckling m jordnötssås snålt tilltaget smakade artificiellt. Dessutom blev beställningen fel med antal rätter.
Gjorde hela min beställning fel och när jag överklagade vägrar de lösa problemet.
Trevlig personal som gör sitt yttersta för att leverera med kvalitet och även med kvantitet. Helt ok pris och portioner, maten mycket god oavsett vad man beställer. Allt är bra, finns i get att anmärka på.
Bästa thairestaurangen i Stockholm tror jag. Överlägsen alla jag testat iallafall. Det är i stort sett bara take away som gäller. Det finns några få platser inomhus och en bänk utomhus. Maten är alltid vällagad och det går fort att få maten. Priserna är bra sett till att kvalitén är så hög.
Beställde mat som inte skulle vara alltför stark. Lovades detsamma. När vi kom hem med maten var den så stark att läpparna domnade. Det gick inte att äta, vilket påtalades via telefon. De lovade korrektkryddade rätter och en nybeställning som kompensation. När jag kom dit med några dagars mellanrum förvägrades jag den utlovade kompesationen, utan de ville ha fullt betalt igen. Lämnade beställningen och går aldrig dit mera. Usel Service!!
Detta ställe var ok men nått har hänt ... annan personal och maten är inte lika god . inte lika trevliga heller . kommer inte tillbaka .
Comment on this business

to add Tipp's map to your website;