facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tisarstrands camping Caravan Club

Tisarstrands camping Caravan Club

About

Säsongsöppet 29 april - 23 september 2018

Story

Välkommen till vackra Tisarstrand, en naturnära campingplats vid sjön Tisaren som Caravan Club Örebrosektionen driver sedan 1 januari 2016. Ni välkomna att kontakt oss för bokning eller förfrågan inför säsongen 2017

Campingplatsen är mycket naturskönt belägen vid sjön Tisaren, med möjlighet till promenader och cykelturer på sköna, vackra vägar. Här kan du bada, fiska och se dig om. I kommunen finns många utflyktsmål och sevärdheter.

Möjlighet finns att köpa fiskekort.,midsommarfirande, tipspromenader är exempel på aktiviteter som arrangeras på campingen.

Nyhet: Beachvolleyboll.

Fräscha servicebyggnader, handikapptoalett, skötbord i både herr- och damavdelningen. Samlingsrum med tv, kök med spis, ugn, micro, kyl och frys.

Det finns 85 campingplatser varav 60 är säsongstomter, nästan alla med el.
Här finns också fem st. moderna nyrustade (2014) stugor med rymligt, komplett kök, två sovrum, dusch, wc, terrass mot sjön.

Stugorna är utrustade för sex personer med kylskåp, spis och kaffebryggare, TV samt husgeråd och glas/porslin. Sänglinne tar man med själv eller hyr i receptionen.
En stuga är handikappanpassad.

Det är skyltat till Tisarstrand från centrala Hallsberg, avståndet är ca 10 km.
Utcheckning senast 12:00, därefter debiteras ny dygnsavgift.
Ring gärna för mer information.

Address: Kvarsätter, 694 92 Hallsberg
Phone: 058225052
City: Hallsberg
Zip Code: 694 92



related searches: Tisarstrands camping caravan club hallsberg reviews, Tisarstrands camping caravan club hallsberg menu, Caravan Club Sweden, Harge Camping, First Camp Ånnaboda Örebro
Reviews
Lite långt att åka för en glass eller en kopp kaffe, men väl värt det när man kommer fram.Plats: 4/5
Lite långt in i skogen för min smak. Annars en trevlig lugn camping vid sjö.Rum: 5/5
Lugn och mysig familjecamping. Rena och fina serviceutrymmen. Bra promenadvägar.Plats: 5/5
Nja inget jag återvänder till Tyvärr så vart vi ej trevligt bemöta så lite udda området fint för övrigt men nej detta var mycket bättre förr i tiden var med några vänner som rekommenderade detta så jag följde med men Alldrig mera
Vi tältade där. Kanon lekplats, bra ställe men tyvärr fick vi ingen nyckel för köket.
fin omgivning och kiosk med gott utbud. Dock är vattnet inte så värst rent men de brukar ju vara så vid skogar. Gick att bada i alla fall!
Trevligt och stor badplats där man kunde ligga relativt ostört, trots vissa revirhävdande damer. Dessutom kiosk med ett alldagligt utbud för fikastunden.
Stranden var befolkad, städad och lugn. Barn springer efter änderna och vissa försöker mata stackarna. Borde vara lite strängare förbud på sånt beteende, det är inte schysst mot djuren.
Tänkte åka hit o spela minigolf, men personalen va den mest otrevliga jag nånsin mött på så vi vände. Åker hit igen när personalen är utbytt
Bra bad. Både strand och brygga med hopptorn. Just denna dag var det riktigt skönt i vattnet. Dock blåste det lite. Men barnen tyckte att det var roligt då det blev lite vågor. Perfekt att sitta o sola på bryggan.
Comment on this business

to add Tisarstrands camping Caravan Club map to your website;