facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Titans

Titans

About

Vill du träna i en förening där utmaning, utveckling, glädje och gemenskap är garanterad? Då är Titans en förening för dig!

Story

Titans är en motionsidrottsförening som bedriver träning för dem som söker det där lilla extra. Titans har allt från tuffa X-FIT pass till skön löpning i underbar natur där löptekniken slipas. Gemenskap, glädje, utveckling och utmaning genomsyrar verksamheten och alla som vill är välkomna att dela detta med oss.

Titans har också en tävlingsgrupp som åker på arrangerade tävlingar runt om i vårt avlånga land. Tävlingar som Toughest, Salamon Trailrun, Blodomloppet, Superior Race m.fl. Föreningen tillhandahåller de som vill delta i tävlingsgruppen våra exklusiva tävlingsdressar, allt för att skapa en gemenskap och laganda som Titans står för.

Gemenskap, glädje, utveckling och utmaning!

Address: 59044 Rimforsa
Phone: 0735268292
City: Rimforsa
Zip Code: 59044


Similar places near
Rimforsa Skräckvandrare Rimforsa Skräckvandrare 478 meter Årlig spökvandring runt Alla Helgons Dag och Halloween nere vid Björksund, Rimforsas ...
Korpen Kinda Korpen Kinda 696 meter Korpen Kinda är en ideell förening som bedriver många olika former av gruppträning me...
Comment on this business

to add Titans map to your website;