facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tizo Sushi Sala

Tizo Sushi Sala
Address: Stora Torget 6, 73330 Sala
Phone: 073-788 44 59
City: Sala
Zip Code: 73330


Opening Hours

Monday: 10:00 - 18:00
Tuesday: 10:00 - 18:00
Wednesday: 10:00 - 18:00
Thursday: 10:00 - 18:00
Friday: 10:00 - 18:00
Saturday: 10:00 - 16:00


related searches: Tizo sushi sala review, Tizo sushi sala menu, Tizo Sushi Sala meny, Kaisen Sushi Sala meny, Sushi Moriawase, Thaimat Sala, Sushi Västerås, Sushi Sälen
Reviews
Helt klart bästa sushin i Sala. Deras Poke Bowl är magisk med fantastiska smaker och som ett konstverk. Dessutom väldigt prisvärd.
Trevlig personal! Generellt gott och verkligen prisvärt. Vissa detaljer som att det var alfaalfagroddar i bibimbapen istället för böngroddar kan man faktiskt ha överseende med. Det var ändå gott. Riset till sushin skulle behöva lite mer stuns och tydligare sushi-su, men samma sak här - det är en ytterst liten detalj. Kommer garanterat tillbaka!
Ren trevlig lokal med trevlig personal, maten var god och fräsch också :Mat: 5/5
De har väldigt god sushi i lagom stora bitar. Jag går gärna dit när jag vill äta sushi!
Otroligt god sushi. Jag älskar den "brända lax sushin" som de gör och jag har inte hittat den på något annat ställe. Rummet är en fint och rent men jag brukar ändå köpa hem maten. Det enda som jag kan tycka är lite dåligt är att sushi bitarna är små, men det gör inte så mycket.
Visst alltid "dyrt" när man köper sushi så här, men billigt jämfört med andra ställen och extremt goda bitar!! Min favorit sushi absolut!
Bästa sushi i Sala! Åt nästan varje vecka, fräsch lax!
God sushi som har grym kvalité. Även bra service från personalen, kommer garanterat hit igen.
Beställde en stund innan stängning. Dom hade många beställningar före och hade det körigt. Erbjöd sig köra hem maten lite senare om det gick bra, vilket var kanon! Suverän mat och suverän service!
Köpte hem sushi till familjen, snabb service och smakade suveränt.
Comment on this business

to add Tizo Sushi Sala map to your website;