facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tjärö Restaurang och Marina

Tjärö Restaurang och Marina
Address: Strandgatan 8 , Ronneby 372 30, K, SE
Phone: +46 70 317 42 00
City: Ronneby
Zip Code: 372 30



related searches: Tjärö restaurant, Tjärö ägare, Färja till Tjärö, Tjärnö Restaurang, Bastuflotte Tjärö, Pensionat Järnavik, Bröllop Tjärö, Tjärö stuga
Reviews
Middag x 3, 2 vegetarianer, 2 rätters, och alla åt olika! Dumplings till förrätt friterade och super , räkor och fisk gott vällagat, vegetariska rätter lite fantasilösa men vällagade, oklanderlig service med intresserad personal, värt om man övernattar på tjärö Vegetariska alternativ: Finns fler än vad vi räknat med
Vi åt stekt sill. Den var mycket god. Goda sallader. Hade blivit en 5:a om det hade funnits tallrikar till salladen o kniv till de goda painrichen. Ska tilläggas att detta var öppningsdagen.
Fin modern restaurang som är det första man ser när man kommer till Tjärö! Lokalen är fin med riktigt bra utsikt. Väldigt mysigt att sitta ute på sommaren. En nackdel är dock att det oftast är fullpackat med människor. Lunchen är toppen de gånger jag ätit där! Kvälls menyn är dock väldigt begränsad. Det kan vara att de har en begränsad meny så här sent i säsongen. Men för priset så var det inte särskilt bra och urvalet var dåligt.
God mat när vi var där i början på augusti 2020. På fredagskvällen åt vi grillbuffén som var riktigt god med grillad ryggbiff, makrill, fjällröding och chorizo. Tillbehören var också goda med flera olika grillsåser, stekta grönsaker mm. Sedan köpte vi frukostbuffén för 115 kr både lördagen och söndagen och den var bra med både varm och kall mat så den stod vi oss på länge. Den varma maten som jag inte åt av av eftersom jag föredrar traditionell frukost med bröd med pålägg, müsli, kokt ägg etc. bestod av bacon, äggröra och köttbullar. Det fanns även inlagd sill som min kompis tyckte var mycket god.
Inget som behöver besökas en andra gång.
En härlig skärgårdsmiljö och avslappbad atmosfär, gott om plats vare sig man vill sitta inomhus eller utomhus. God och rejäl mat med många tillbehör åt buffén. Lite tunt ölsortiment dock. Möjlighet att komma hit med egen båt eller med passagerarbåtar.
Superfin hemmalagad mat och jättesnäll personal :-Mat: 5/5
Lång kö. Efter 45 minuters kö. Släpper man före 150 man från seglarläger...som dessutom tar om....så respekten för övriga gäster är noll. Får bli något på fastlandet i stället.
Fin restaurang och trevlig personal. Vi åt grillbuffe som var smaklös och bara ljummen. Buffén var dessutom dyr trots att det var självservering och vi saknade kaffe med något sött efteråt.
Mycket besviken! Varmrätten på lunchbuffen, var kalla. Vi fick fråga efter en Micro att värma den i! Kärl med intorkade rester stod kvar. Detta kostade 150:-. Hade vi varit på fastlandet hade vi gått någon annanstans. Men på en ö utan konkurrens kanman tydligen göra hur man vill.
Comment on this business

to add Tjärö Restaurang och Marina map to your website;