facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tjauls Gård

Tjauls Gård
Address: Lummelunda Tjauls 188, 62171 Visby
Phone: 0704136380
City: Visby
Zip Code: 62171


Similar places near
Överstekvarn Chili Gotland Överstekvarn Chili Gotland 3 km Mycket trevlig butik och chilli-odling! Imponerande många sorters chilli på utställni...
Bärgården Bärgården 17 km Mumsiga jordgubbar och färsk potatis
Stora Wede Gård Stora Wede Gård 17 km Biodling.Uthyrning av stallplatser. Fina ridvägar. Förvaring av husbilar, husvagnar,...
Smedbergs gård AB Smedbergs gård AB 18 km Ett diversifierat familjeföretag mitt på Gotland där vi pysslar med lite allt möjligt...
Lilla Bjers Lilla Bjers 23 km Underbar miljö och vällagad mat med fantastiska smaker. Härligt att mycket är odlat p...
Reviews
Mycket trevligt boende i tre plan, vilket är bra om en hel familj eller ett arbetslag skall övernatta. Men det finns även enkelrum för den som kommer ensam. Med hyfsat snabb WiFi kan man jobba obehindrat från rummet. Vindsnurrorna kan störa något, men det är inget som hörs inne på rummet, detta var det enda negativa jag kunde komma på. Standarden i övrigt är bland det fräschaste jag upplevt, hela gården håller samma höga standard, växter inkluderat. Frukost serveras i en tjusig salong med möjlighet att sitta ute, där man avnjuter nybakt bröd med starkt & gott kaffe. Den som vill kan ge sig ut på ridtur eller prova en gottländsk Cake. Vill man se Lummelundagrottan, ligger den inom cykelradie, och cykel får man låna på gården. Tummen upp för Tjauls!
Endurosafari i 3 dagar med Berra! Vilken upplevelse! Man utgår och bor på Tjauls gård som är en fantastisk liten pärla på nordvästra Gotland. Berra känner förmodligen till varenda grusväg och stig på hela Gotland och anpassar fart och svårighetsgrad efter dig. Tror inte det blir bättre än såhär! Hit kommer jag definitivt igen!
Tjauls gård är toppenställe för den som gillar det man brukar kalla aktiv semester. Topp klass B&B och events. Ulrika och Berra ordnar evenemang runt ridning och MC-åkning av toppklass. Åker för andra gången på ett tredagars Endurosafari över hela Gotland, spänande, lärorikt, roligt. Kommer göra det igen.Rum: 5/5
Ett fantastisk ställe. Berra och Ulrika två eldsjälar som brinner för det de håller på med. Som gäst blir man varmt omhändertagen och som i vårat fall en rolig cross tur. Perfekt stälöet för bröllop, företagsevent även för den lilla gruppen som vill skåla i skybaren. Kan bara varmt rekommendera detta.Tjänst: 5/5
Fantastisk MC upplevelse! En spännande heldagstur för 2 personer med Berra var en perfekt födelsdagspresent! Då detta var första gången vi åkte enduro, var vi lite nervösa, men det var inga problem. Med Berras långa erfarenhet, trygga vägledning kände vi oss snabbt proffsiga! Och även om vi bott på Gotland i 25 år så fick vi se helt nya platser och det blev fantastiskt rolig MC åkning på småvägar, kors och tvärs över ön. Vi är fortfarande lyriska, så här några dagar efter. Detta är verkligen något vi kan rekommendera och vi kommer gärna tillbaka för flera äventyr, utöver det vanliga.
Det här är platsen för dig och ditt ressällskap som önskar personlig service med familjär touche. Här känner man sig snabbt välkommen och som en del av familjen. Många roliga timmar väntar den som tar sig hit med motocross och hästar. Jag kommer gärna tillbaka!
Vi har vår husvagn här på vinterförvaring. Platsen hyrs årsvis och du kan hämta ut och ställa in ditt fordon lite som du vill. Berra är en idealisk hyresvärd och dem anordnar både olika event och fester för både privatpersoner och företag. Rekommenderas!
Riktigt bra ställe för familj. Gott bemötande av värdar med en familjär känsla. Härligt sommartid med hästar, katter, kaniner och motorcyklar och en fräsch och funktionell lägenhet. Även fina hotellrum med god svensk frukost och uppdaterade badrum.
Spännande och roliga aktiviteter på Tjauls. Man kan välja mellan att köra Cross/Enduro eller rida på hästar. Det spelade ingen roll om man var total nybörjare eller pro. Aktiviteterna anpassades efter gruppens nivå. Gården ägs och drivs av Berra och Ulrika, som är fantastisk människor. Supertrevligt!
Supertrevligt boende på gård med hästar runt omkring i hagarna. Man bor ungefär som hemma utan hotellkänsla. Är här för fjärde gången. Kommer gärna tillbaka.
Comment on this business

to add Tjauls Gård map to your website;