facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tjejjouren Skogsrå

Tjejjouren Skogsrå

About

Vi är tjejjouren Skogsrå i Sundsvall och vi finns där för att stötta och prata med alla som identifierar sig som tjej! http://tjejjourenskogsra.se

Story

Tjejjouren Skogsrå i Sundsvall drivs av tjejer, med tjejer, för tjejer! Vi är en av tjejjourerna under den nationella organisationen tjejjouren.se, vi finns till för att stötta och peppa varandra. Till oss kan man vända sig och prata om allt från oro till övergrepp. Vi vill skapa ett forum där man som tjej kan vara helt och hållet sig själv utan att behöva förhålla sig till grabbar. Vi vilar på en feministisk grund och arbetar mot normer och genussystemet för ett mer jämnställt samhälle. Tillsammans är vi starka!

På lördagar har vi chatt mellan kl 20.00 - 22.00. När chatten är öppen hittar du den på vår webbplats.
På söndagar har vi telefontid mellan kl 20.00 - 22.00 och vårt telefonnummer är 070 675 25 26. Det går också bra att maila till oss: [email protected].


För mer uppdateringar från jouren kan du även följa oss på Instagram (tjejjourenskogsra) och Twitter (@tjejjourskogsra).

Address: Kyrkogatan 6, 852 31 Sundsvall
Phone: 0706752520
City: Sundsvall
Zip Code: 852 31



related searches: Kvinnojouren Sundsvall
Similar places near
Missing People Västernorrland Missing People Västernorrland 6 km Sidan vänder sig i första hand till medlemmar och de som anmält sig till "Skallgångsr...
Sollefteå Pride Sollefteå Pride 86 km Kärlek, stolthet och öppenhet för alla i samhället!
Comment on this business

to add Tjejjouren Skogsrå map to your website;