facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tjörns Kajakklubb

Tjörns Kajakklubb

About

Ett paddlande och filosoferande kompisgäng i Västsverige. OBS Läs också texten på Om/About om hur du paddlar med oss. (Mobil: klicka på denna ruta).

Story

Här på sidan kan du leta paddlingskamrater för egna turer, dela paddlingstips och bilder från klubbturer osv. Du kan också se vilka turer Tjörns kajakklubb planerar, normalt 1/månad utom i januari.

Anmälan till klubbtur: OBS att anmälan sker på epost till turens kontaktperson, inte på eventet här på facebook. Anledningen är att alla turer utom glöggpaddlingen har ett maxantal deltagare (så vi hittar tältplats) och det är först till kvarn. Medlemmar har förtur framför ickemedlemmar, så passa på att bli medlem. Det kostar en hundring på livstid: http://www.tjornkajak.se/kultur.html#medlemskap

Säkerhet: Tänk på att våra paddlingar är inte ledda turer utan kamratpaddlingar, där var och helt ansvarar för sin egen säkerhet. Du får själv avgöra om väderprognosen stämmer överens med din erfarenhet och delta utifrån det. Alla i gruppen förväntas också samarbeta för största möjliga gruppsäkerhet.

Vår säkerhetspolicy finns att läsa här: http://www.tjornkajak.se/safety1.html Under vintern ordnas också bassängträning, där olika räddningtekniker övas, för att höja vår gemensamma kunskapsnivå.

Address: c/o Marklund, Båtsmansvägen 7, 44431 Stenungsund
City: Stenungsund
Zip Code: 44431


Similar places near
Kopperskyrkan Kopperskyrkan 1 km Kanon att handla andra hand
Comment on this business

to add Tjörns Kajakklubb map to your website;