facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tjugofyrakyrkan

Tjugofyrakyrkan

About

En kyrka för alla som inte går till någon kyrka

Story

Varje söndag arrangerar Tjugofyrakyrkan gudstjänsten på Röntgenvägen 3 i Flemingsberg C. Gudstjänsten börjar kl 11:00 och håller på drygt en timme. Kom i god tid! (dörrarna öppnar 10:45) Du är välkommen som du är, ta med en vän!

TJUGOFYRAKARAT
Varje söndag under gudstjänsten har Tjugofyrakarat, vår barnkyrka för barn som är fyra år och uppåt, öppet. Här firar barn från tre år och uppåt sin egen gudstjänst med musik och dans, bibelberättelser och pyssel.

Rubinerna: För barn 0-2 år har vi ett lekrum precis i anslutning till möteslokalen, så att man som förälder har möjlighet att låta sin minsta krabat leka/krypa av sig. Här har man alltså själv ansvar för sitt barn.

SMÅGRUPPER
En del av Tjugofyrakyrkans vision är att vara en dygnet-runt-kyrka som fungerar genom vänskap där människor delar livet med varandra och att hjälpa människor att växa och bli mer som Jesus.

Tjugofyrakyrkans smågrupper är ett sätt att skapa förutsättningar för att den visionen ska bli verklighet. Smågrupperna träffas en vardagskväll varannan vecka på flera olika platser runtom i södra Stockholm - vi har grupper utspridda på veckans alla vardagar. Vi läser Bibeln, ber, fikar och lär känna varandra.

För att vara med krävs inga förkunskaper eller tro. Varje grupp består av 5-10 personer, och du kan komma som du är, precis som man alltid kan i Tjugofyrakyrkan. Välkommen du också!

Hör av dig till info@tjugofyrakyrkan om du är intresserad av att besöka en smågrupp.

Address:
Phone: 0709679900
City: Huddinge


Similar places near
Svenska kyrkan i Flemingsberg Svenska kyrkan i Flemingsberg 131 meter Var inte i kyrkan utan hade träff med prästen i lokalen intill. Mycket bra bemötande ...
Parohia Adormirea Maicii Domnului Parohia Adormirea Maicii Domnului 131 meter EPISCOPIA ORTODOXĂ ROMÂNĂ A EUROPEI DE NORD Parohia Ortodoxă Română „Adormirea...
Södertörnkyrkan Södertörnkyrkan 3 km Trevlig atmosfär. Bra mat och fika.
Iglesia De Cristo Vida Nueva Iglesia De Cristo Vida Nueva 4 km Ministerio Ebenezer Estocolmo
Tacksägelsekyrkan Tacksägelsekyrkan 11 km Min pappa ligger begravd här. I övrigt är den fin.
Mariakyrkan Mariakyrkan 12 km Vilket fint kyrkorummet, en verklig lisa för kropp och själ.
Reviews
Fantastisk ställe att spendera sin söndag förmiddag på.
Comment on this business

to add Tjugofyrakyrkan map to your website;