facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tjurpannan

Address: Långeby , Grebbestad 457 95, O, SE
City: Grebbestad
Zip Code: 457 95



related searches: Tjurpannan grebbestad wikipedia, Tjurpannan grebbestad naturreservat, Tjurpannan dödsfall, Grebbestad Turist, Att göra i Grebbestad, Vad händer i Grebbestad, Tjurpannan olycka, Tjurpannan karta
Reviews
Mycket vacker plats där man kan se hur havet slår mot klippornaTidpunkt för besökVardagVäntetidIngen väntetidBokning rekommenderasNej
Otroligt vackert! Fantastiska vyer och massor av intressanta växter. Gäller att ha bra vandringsskor, bitvis ganska svår terräng, mycket rullstensområden, men oftast kan man ta sig runt.Tidpunkt för besökHelgVäntetidIngen väntetid
Ett fantastiskt utflyktsmål med fina vyer och enkla leder att ta sig runt på.
Jättevackert naturreservat med flera olika stigar längs vattnet och på klippornaTidpunkt för besökVardagVäntetidIngen väntetidBokning rekommenderasNej
Tjurpannan ligger nära Grebbestad, slingrande vägar leder fram till en liten parkering som är gratis. Fantastiskt vackert, rullande klippor och stora öppna ytor. Spektakulär utsikt över havet och den lite äventyrligare besökaren kan klättra upp för klipporna för ännu bättre utsikt. Vårt att notera är att det är rekommenderat att ta bra skor, alltså inte badtofflor då det är ojämn terräng och givetvis, klippor. Vill du ta dramatiska bilder så passa på en dag då det är mer vind och havet kan slå in med full kraft, spektakulärt!
Drömsk miljö. Faktum är att västkusten är en av få platser som får luften att gå ur mig. Man blir hänförd, lugn och imponerad av naturen - Allt på samma gång. Väldigt sevärda vandringsleder! Ta er tid, välj en dag med bra väder eller en kväll med helt eller åtminstone relativt molnfri himmel för en sådär alldeles extra magisk himmel och färg på havet.
Fin vandring mestadels på klipphällar så bra skor är att rekomendera. Fantastiska vyer ut över havet! Bra uppmärkt rundslinga på knappa 7km, fanns några olika leder att välja mellan.
Otroligt vackert reservat, däremot lire skräpigt på sina ställen och skyltningen på lederna var inte så tydlig. Men vidderna man kan blicka ut över är otroliga. Ta lite tid till att bygga en stenskulptur, extra kul för familjer. Bra skor som är vattentåliga är att rekommendera.
Otroligt fin natur, ett måste att besöka: tog själva den röda leden och gick ut på en av öarna. Framförallt var vyerna vid vattnet vackra men hela parken var jätte fin. Orört och väldigt vackra vyer.
En härlig plats att vandra på, flera fina leder som går att förlänga så att man går på alla under samma tur. Sagolik natur!
Comment on this business

to add Tjurpannan map to your website;