facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tjusta Gk

"Tjusta Golf, 18 hål med mycket variation i en fantastisk miljö! Tjusta Golf är en naturskön bana belägen ca 10 minuter från E4:an vid Upplands Väsby, norr om Stockholm lite innan Arlanda Flygplats. Banan är varierande skogs- och ängsbana med utmaningar för såväl den erfarne golfaren som för dig som inte spelat så länge."En bana för alla"Vad menar vi med just "en bana för alla"?Jo, vår bana är skapad på ett sätt som erbjuder både nöje och utmaningar, oavsett hur duktig och erfaren du är. Den är inte för svår för dig som är i början av din golf, men inte heller för enkel för den riktigt avancerade golfaren. Det är en bana att växa och utvecklas med, som bjuder på stor variation och vackra hål av olika karaktärer."
Address: Tjusta Gård, 195 96 Rosersberg
Phone: +46 8.5914.4170
City: Rosersberg
Zip Code: 195 96



related searches: Kyssinge GK, GolfStar Sverige, Arlandastad Golf
Similar places near
Tjusta Golf Tjusta Golf 29 meter Bokad fika som visade sig ej bokad. Löste sig på bästa sätt.
Tjusta Golfklubb Tjusta Golfklubb 817 meter Trevlig bana även så här sent på året
GolfStar Kyssinge GolfStar Kyssinge 1 km Spelade 9 hål i april. Banan i bra skick redan, variationsrik, trevlig. En av de bäst...
Arlandastad Gk Arlandastad Gk 6 km Vet inte om det var reducerad greenfee men vi gick betala 800:- för en vardag och möt...
Nigård Golf Coaching Nigård Golf Coaching 6 km Bra ställe att fira högtider på den. Bra mat kul omgivning särskilt på sommaren.
Arlandastad Golf Arlandastad Golf 6 km Bra ställe att fira högtider på den. Bra mat kul omgivning särskilt på sommaren.
Arlandastad Golf Arlandastad Golf 6 km Restaurangen serverar supergod och fräsch Cesar-sallad, och rikligt! Bästa sallad jag...
Reviews
Bokad fika som visade sig ej bokad. Löste sig på bästa sätt.
Efter förutsättningarna 02/04 kanonskick på banan och riktigt trevlig stämning i klubbhuset. Helt klart värt ett besök - speciellt nu när ytterst få banor öppnat i Stockholms-området.
Skicket banan är i just nu är enligt mig ospelbart. Kan se att banan kan vara mysig när det inte är en öken bana. Men jag blir osäker på hur mycket kärlek banan får nu när det är som tuffast. Greenerna första 6 hålen idag har varit fläckvis med torrt gräs och jord. Som en vinter green ungefär. Så om du funderat på och lira? Vänta tills det blivit blötare väder. Gick endast 9 hål p.g.a. skicket.
Trevlig bana även så här sent på året
Banan håller på att förvandlas! skicket kan inte jämföras mot tidigare!
Kanonfina greener och fairways! Gillar särskilt hål13! Där blev det eagle idag!
Inte den största menyn men god vällagad husman…
Rolig skogsbana som går att spela på många olika sätt. Riktigt fin för att vara så tidigt på säsongen och mycket bättre än banan bredvid Kyssinge. De verkar satsa hårdare den här säsongen för det har skett mycket nya saker/förbättringar och de tre gånger vi varit där så har fairway och greenen varit nyklippta. Mycket trevlig och hjälpsam personal också!
Väldigt varierande bana och ganska utmanande. Kuperat och hyfsat mycket blinda slag. Den är inte lika lång när man spelar den som siffrorna säger om det är förståeligt. Många greener var väldigt hoppiga, men jag gissar att det är mycket p.g.a den värme och torka som var förra sommaren. Greenfee på 500 kr känns dock lite i överkant för denna.
Trevlig personal och utmanande bana, men svårt att hitta tee, dålig skyltning o den s fanns doldes av långt gräs! Hål 8 en killer, där behövs en linbana till green och till hål 9, vilken besvärlig transportsträcka, hemskt motlut.Skylta till tee 10 bättre tack!
Comment on this business

to add Tjusta Gk map to your website;