facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tjustbygdens Sparbank

Tjustbygdens Sparbank

About

Den lokala Sparbanken

Story

Tjustbygdens Sparbank är regionens egen bank med huvudkontor i Västervik. Som en fristående lokal bank kan vi lyssna på våra kunder och erbjuda rätt tjänster och produkter just för dig som lever och verkar i Tjustbygden. Banken har inga externa ägare som kräver utdelning. Vinsterna återinvesteras istället i verksamheten och genom ägarstiftelsen i den lokala marknaden. Därför bidrar du som kund i Tjustbygdens Sparbank till utvecklingen i din egen kommun.



"Tjustbygdens Sparbank är en lokal bank som skapar växtkraft och livskvalitet i Västerviks Kommun eftersom överskott från verksamheten återinvesteras i lokalsamhället."
Address: Kvarngatan 20, 59324 Västervik
Phone: 0490-81 50 00
City: Västervik
Zip Code: 59324



related searches:
Similar places near
Handelsbanken Handelsbanken 36 meter Dåligast banken i stan och omgivning. Kundkontakt zero
Reviews
Rekommenderas ej. Dem verkar inte ha koll på hur saker går till och standardsvaret på allt som blir fel är "vi är en fristående bank och inte Swedbank och har därför andra rutiner". Har fått massor med felaktiga uppgifter som kostat både tid och pengar. När man påpekar saker som blivit fel så slår dem ifrån sig med standardsvaret vilket i högsta grad tyder på att dem inte sätter kunden främst. En sådan liten bank borde vara mer rädda om sina kunder.
Har aldrig haft med den här banken att göra men enbart baserat på de negativa ömdömen som lämnats här bedömer jag att denna bank drabbats av en orimlig mängd omöjliga kunder, kanske är bankens största fel att verka i en inskränkt småstad. Ställer mig genast positiv pga vill vara en progressiv Stockholmslöst på landsbygden. Tack och hej leverpastej eller vad ni bönder just nu använder för utdaterad skojig sägning.
Dom var jätte bra och duktiga på att lösa mitt problem i Västervik som inte dom klarade i Oskarshamn.jätte fin bemötande av personal.
Den här banken nekar bolån, men som beviljas det hos andra banker. Nekar också andra smålån. Samtidigt är man i tidningen för att vara bästa företagsbanken. Jag behöver ingen företagsbank, och har bytt.
Jag kan bara hålla med alla andra
Snabb och bra service
Översatt av Google Mr Rafi och team är mycket samarbetsvilliga och mycket hjälpsamma... Gud välsigne dem alla Original Mr Rafi And Team are Very Much Cooperative and Very Helpful... God Bless them All
Översatt av Google Bortom över golee Original Delà over goleee
Comment on this business

to add Tjustbygdens Sparbank map to your website;