facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for TML Crossfit - Västerhaninge Tungelsta

TML Crossfit - Västerhaninge Tungelsta

About

Vi är inte bara en fitnessanläggning. När du blir medlem hos oss på TML CrossFit blir du en del utav vår fantastiska CrossFit-community. Vårt uppdrag är att ge dig de bästa och mest effektiva träningspasset.



"Varför Välja oss?Vi tycker såklart att valet är självklart.CrossFit är det bästa som hänt oss i träningsväg. Varierad rolig träning i grupp.En gemenskap utöver det vanliga.Kom och testa hos oss, första passet är gratis!"
Address: Förrådsvägen 1, 13736 Västerhaninge
Phone: 0739903825
City: Västerhaninge
Zip Code: 13736


Opening Hours

Monday: 05:45 - 21:00
Tuesday: 11:00 - 21:00
Wednesday: 05:45 - 21:00
Thursday: 11:00 - 21:00
Friday: 05:45 - 20:00
Saturday: 10:00 - 14:00
Sunday: 10:00 - 14:00


related searches: Tml crossfit västerhaninge tungelsta photos, Core Gym Club
Similar places near
i.Form Västerhaninge i.Form Västerhaninge 1 km "Jag har betalt för ingenting. Borde vara olagligt med dessa maffiametoder. Komm...
Reviews
Som ny medlem så uppever jag boxen som liten familjär. Den har precis allt man behöver och utrustningen känns schysst. Jag har bara varit där några gånger, men fick ett varmt välkomnande av både coacher och andra deltagare. Känner mig väldigt inkluderad i det sociala sammanhanget. Kunniga coacher som också hjälpt mig anpassa alla träningspass p.g.a. begränsningr av min graviditet. Rekommenderar att prova på, det är gratis!
En box som får alla att känna sig välkomna, oavsett om du är nybörjare eller tränat länge. Coacherna och ägarna är duktiga och hjälper en att hitta sitt bästa jag samtidigt som medlemmarna hjälper till och peppar. Är du nybörjare i crossfit rekommenderar jag varmt nybörjarkursen de håller som jag tyckte gav mig väldigt mycket.
Bästa boxen! Ägarna är engagerade och brinner för hela verksamheten vilket genomsyras i allt som görs! Otrolig takhöjd och ordning och reda är en självklarhet, alltid städat och fint. Dessutom får du ett otroligt varmt välkomnande när du kliver in i boxen och ska träna av såväl coacher som medlemmar. Med andra ord är TML precis som det ska vara och kännas i en crossfitbox– ett community utöver det vanliga där alla är välkomna oavsett nivå!
Helt otränad och inaktiv klev jag in på TML och gick en nybörjarkurs när det öppnade. Har sen dess inte bara fått träning in i mitt liv, utan vänner och en fin gemenskap mellan medlemmar och coacher. Mycket stöd och push finns i boxen. Grym träning med bra och lyhörda coacher och en fin gemenskap! Underbart ställe!
Grymmaste boxen med grymmaste coacherna och grymmaste folket
Otroligt fräsch och fin box men all utrustning du behöver. Allt är verkligen topp topp! Proffsig och kunniga coacher och med Jeff och Pamelas fingertoppskänsla så kan man inget annat än att bli beroende av att komma och träna. Utrustningen hålls super ren och allt är nytt! Extra mysigt med häng utrymmet där man kan chilla och kolla på tv, super att de finns bars och dryck till försäljning. De har verkligen tänkt på allt Hälsningar Katti
Comment on this business

to add TML Crossfit - Västerhaninge Tungelsta map to your website;