facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for To Care

"Hos oss finns allt under samma tak. Vill du träffa oss här på vårdcentralen så gör du det. Vill du träffa oss i ett videomöte så gör du det. Vi finns här när du behöver det och på det sätt som passar dig"
Address: Englundavägen 13 , Solna 171 41, AB, SE
City: Solna
Zip Code: 171 41



related searches: care red deer jobs, red deer immigrant, red deer immigration services, husläkarmottagning östermalm, to care solna, karlavägen 58, to care karlavägen
Similar places near
Råsunda vårdcentral Råsunda vårdcentral 710 meter Helt underbar kvinnlig läkare, lyssnade och tog mig på allvar. Även supertrevlig pers...
Capio Vårdcentral Solna Capio Vårdcentral Solna 997 meter Ringde för att boka en tid och möttes av en kvinna som inte kunde prata svenska fick ...
Reviews
Håll dig borta från To Care om du tar din hälsa på allvar. Den här vårdcentralen var jättebra en gång i tiden, men på senare år har den blivit riktigt dålig. Dina remisser får ligga och damma i flera veckor utan att dom ens bokar in en tid. När man hör av sig ljuger dom och säger att man snart ska få ett brevsvar. Väntar och väntar. Inget brevsvar kom. Kontaktar dom ännu en gång och och då har inget hänt med ärendet. Varför hittar dom på saker? Har bytt vårdcentral och är nöjd med den nya. UNDVIK!
Ett par sköterskor som står i mottagningen när man kommer in/ringer in är fantastiska. Ett par är däremot extemt oempatiska och oproffsiga. Mästrande, nedvärderande ton mot patienten när det är vårdcentralen själva som gjort fel. Drar ner betyget helt. Först bli utsatt för felaktig behandling och sen bli hånad för det när man reagerar... Inte ok! Har hört samma sak från flera som går där, att de också fått otrevligt bemötande just av de som tar emot samtal/står i "receptionen".
Har inte fått återkoppling på 2 v angående ev matallergi på vår son, trots att vi ringde. Dålig system där man aldrig kan prata med de direkt, det kan ta mer än ett dygn att få återkoppling från chatten. Super tråkigt att det har blivit sämre.
Vårdcentral med labb, relativt lätt att få tider till vanliga åkommor som behöver vård omgående. Hiss fins Parkering utanför Dock trappor upp till entrén.
Så dåliga, ta en annan vårdcentral! De enda de bryr sig om är att få debitera ett läkarbesök men du får vänta lääänge på en tid, trots att du är sjuk, helt kassa!
Man går till vårdcentralen om man är sjuk o behöver hjälp Därför gick jag dit o jag fick hjälp...
Långa väntetider för att få tid. Förnya recept för astma går inte måste komma först. Hur dom nu ska se det?
fruktansvärd obegripligt dålig bemötande!!!!!!! har gått där i 10 år och dem har inte min journal?!!!!! Otrevlig, okunnig testa inte tid genom dem digitala medier för det fungerar verkligen inte!!
Jag har varit nöjd med kontakten, hjälpen och bemötandet av de läkare som jag träffat där. Tyvärr rätt lång väntetid innan man får en tid för ett besök.
Gått ner sig ordentligt tyvärr. Svårt att få kontakt, långa väntetider och alltid nya läkare som man träffar. Bytte och är nöjd med det.
Comment on this business

to add To Care map to your website;