facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tobbeskörkortsutbildning

About

Tobbes Körkortsutbildning är en trafikskola i Hörby. Vi är en nystartad trafikskola med lång erfarenhet inom branschen. Du når oss på 073-931 82 99 om du vill ta körkort på bil och släp.

Address: Parkgatan 48, 24294 Hörby
Phone: +46739318299
City: Hörby
Zip Code: 24294



related searches: Intensivkurs körkort Hörby, Hörby Trafikskola, Tobbe Trafik
Reviews
Fantastisk körskola! Trevligt bemötande och körning och bra service. Pedagogisk utlärning och bra övningsrutter.
Extremt nöjd med min tid hos Tobbes körskola! Fick all den hjälp jag behövde för att ta mitt körkort! Rekommenderas starkt!
Att välja rätt körskola kan bli svårt, att få en instruktör som är bra kan bli ännu svårare. Tobbe som instruktör är tydlig och pedagogisk, lugn och engagerad och det är sådant man vill hitta hos en bra handledare. Tobbe besitter mycket kunskap som han förmedlar på ett tydligt sätt och mycket tålamod till eleverna. Jag rekommenderar varmt Tobbes Körkortsutbildning!
Bästa körskollärare!!!! Jättebra körskola, lätt att följa Tobbes instruktioner och man lär sig något varje lektion! Rekommenderar verkligen!
Fantastisk lärare med mycket tålamod och engagemang. Tobbes körskola hjälpte både mig och två av mina vänner klara körkortet! Kan varmt rekommendera Tobbe oavsett vilken nivå du ligger på.
Ni är så underbart
Mycket bra körlärare
Comment on this business

to add Tobbeskörkortsutbildning map to your website;