facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for TobbeTrafik

TobbeTrafik

About

TobbeTrafik utbildar på bil (B), tungt släp (BE, B96), Husbil(C1), Moped klass l AM. Handledarkurser, Risk l och Risk ll (Halkkörning).

Story

Utbildar för både manuell och automatisk växellåda. Utbildning för manuell sker i Volkswagen Passat och för automat i Volkswagen Polo.

Handledar- och introduktionskurserna avser tillstånd för privat övningskörning och hålls vanligtvis i Hindås.

Riskutbildningen är obligatorisk för alla som tar B-körkort och omfattar två delar. Del två, som TobbeTrafik utbildar i, avser det vi sedan tidigare känner som halkbaneutbildningen och handlar om hastighet, säkerhet och körning under särskilda förhållanden. Utbildningen sker i samarbete med Kinnekulle-Ring.

För mer information kontakta TobbeTrafik på 0725-110606.

Hemsida för TobbeTrafik är under uppbyggnad.



"TobbeTrafik är en trafikskola i närheten av Bollebygd där du kan gå kurser och övningsköra, för att tids nog ta körkort för bland annat personbil och husbil. Oavsett vilket körkort du är intresserad av kommer du få den hjälpen som behövs för att du ska nå dit. Vi utgår från Bollebygd men vi vänder oss även till er i närheten, bl.a. Alingsås, Borås, Hindås, Rävlanda, Härryda, Lerum, Mark och Landvetter.Hos oss får du en helt individanpassad utbildning där du som elev står i centrum. Vårt mål är att på ett effektivt och genomtänkt sätt ge dig den kunskapen som behövs för att dels klara av körkortet men även för att du på ett säkert sätt ska kunna föra dig i trafiken i framtiden."
Address: Mellåsvägen 1, Hindås
Phone: 0725110606
City: Hindås



related searches: Tobbe Trafik handledarutbildning, Tobbes Körkortsutbildning, Mopedkurs Ulricehamn, Trafikverket körkortstillstånd, Handledarutbildning Hörby, AM-körkort, Handledarkurs, AM körkort Hörby
Reviews
Jättebra och smidig trafikskola, flexibel, positiv och oerhört pedagogisk. Kan rekommendera till alla!
Riktigt bra körskola!
Comment on this business

to add TobbeTrafik map to your website;