facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tobo Golfklubb

Tobo Golfklubb

About

18 håls golfbana med hotellverksamhet.

Address: Fredensborg 133, 59891 Vimmerby
Phone: 049230346
City: Vimmerby
Zip Code: 59891



related searches: Tobo golfklubb vimmerby reviews, Vetlanda Golfklubb, Västerviks GK, Eksjö GK
Similar places near
Tobo Golfklubb Tobo Golfklubb 16 meter Väldigt trevlig atmosfär i naturnära lantlig miljö. Varierande utformning på hålen so...
Bakfickan Bakfickan 10 km Bra service och god mat! Det var även väldigt bra pris o de gillar vi. Väldigt bra hy...
Vimmerby Golfklubb/Akademi Vimmerby Golfklubb/Akademi 12 km Slopad 9-hålsbana, par 62. Pay & Play. Stor drivingrange. Klubbor finns att hyra. Väl...
Reviews
Tyvärr va greenerna svårt drabbade av snömögel när vi spelade vilket drog ner kvaliten på banan. Hålplaceringarna var dessutom otroligt knasigt placerade. På många ställen lutade greenerna alldeles för mycket och flaggplaceringarna var inte regelrätt placerade med tanke på lutningarna på green. Vi tyckte även att bandesignen var ganska tråkig och vi hade tröttnat på banan efter 14 hål. Dessutom saknades banguide det fanns fina skyltar vid varje tee, men de va inte tillräckligt detaljerade och var inte placerade särskilt bra för de som spelar från röd tee. Vi gillade dock naturen och det fina område som banan ligger i. Personalen va även de mycket trevliga och hjälpsamma. Vi kommer nog inte tillbaka dock.
Nja, vi kom med husbil och fick tyvärr inte all info när vi bokade. Klockan halv elva knackade de på, medans vi satt och käka frukost, och sade att utcheckning var klockan 11:00. Även lite problem med hur man skulle stå på platsen, schemat vi kollade på stämde inte enligt personal så det var att stå "så att alla får plats". Vi fick reda på, när vi åkte att vi hade tagit upp två platser. Dock inga otrevligheter från personal, allt går att lösa! <3 Finns att fylla på vatten och slänga sopor. En liten bit till toalett, en fanns vid 12ans tee och de andra i huset. Saknade kiosk efter nio, fanns dock lite grand i restaurangen. Tur att det inte var kö! = Restaurang stängde tidigt så ölen fick vi ta i husbilen =. Torr bana, ojämna greener men fin miljö. En del dogleg. En del backar. Ingen banguide, dock ontag. Bild på femmans green. Ett fint utslag nedåt men som tyvärr inte verkar ha varit anpassat för just det. Pluspoäng för en fin liten badplats nere vid vattnet! Gubben gav det en "svag femma av tio" trots att han fick ihop 42 poäng. hcp 21. Tyvärr inte värt 450kr + 200kr för ställplats.
Fanns några fina hål på banan men skicket var bedrövligt. Greenerna var väldigt dåliga med mycket hål och ojämnheter. Resturangen hade trevlig personal men maten var inte på topp med smutsiga bestick. Fairway var väldigt fläckig. Driving rangen hade dåliga mattor och gammla bollar. Inte värt 450 kr!
Underbar natur/miljö, fin/mysig golfbana, världens bästa pro i Magnus och oerhört trevliga medlemmar. Här trivs vi! Banan har blivit väldigt fin nu tack vare Micke & Co.
Kul bana lite köbildning på vissa hål . Kan vara bra att tala om för spelarna vad tiderna står för.
Välskött bana men lite krånglig. Köket behöver steppa upp och visa lite servicesanda.
Utmanande och krävande, men med gott taktiskt omdöme kan en god score uppnås. Trivsam miljö och personal
Väldigt trevlig atmosfär i naturnära lantlig miljö. Varierande utformning på hålen som ibland utmanade med längd och ibland doglegs som tvingade fram olika klubbval. Välbevakade greener med fin ondulering, roligt att spela helt enkelt!
Bästa längdskidåkningen i trakten, vanligtvis 5km lättåkt spår, och vid bra snöförhållanden preparerat med skoter och spårsläde från januari. Vid mycket bra snöförhållanden har även eljuspåret varit preparerat, det är mer kuperat och då finns totalt 8-10km spår, endast klassiskt dock.
Varierande hål med luriga greener.Trevligt bemötande och bra boende på herrgården.Det vi saknar är skyltar med hålens sträckning vid varje dam tee..Går man i dambollar går man inte förbi herrarnas tee.
Comment on this business

to add Tobo Golfklubb map to your website;