facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Töllås Gård

Töllås Gård

About

Nästan så långt norr ut du kan komma, på vår gröna ö Orust, ligger Töllås Gård. Nära till hav, skog, berg och mark.
Här driver vi ett familjejordbruk med djurhållning, skogsbruk och växtodling

Story

Gården brukas av tre syskon och våra familjer i fjärde generation. Så vi är ett stort gäng som lever vår vardag tillsammans med gårdens djur och natur.
Här driver vi ett familjejordbruk med djur, skogsbruk och växtodling. Vi är ett krav godkänt ekologiskt jordbruk som har ekologiskt uppfödda kor betande på våra marker.
Vi lever i nära samspel med naturen, beroende av väder och årstidernas växlingar. En naturlig biprodukt av aktivt skogsarbete och underhåll av naturbeteshagar är ved. Vi säljer blandved eller ren björkved i säck, korg eller helt lass.
På vintertid utför vi även halkbekämpning i närområdet.

Address: Töllås 428, 473 91 Henån
Phone: 0705139700
City: Henån
Zip Code: 473 91



related searches: Töllås Fårgård, Skördefest Töllås, Fårgård Tjörn, Fårgård Västra Götaland
Similar places near
Henåns Fisk & Skaldjur AB Henåns Fisk & Skaldjur AB 7 km Gott och fräscht, samt att man alltid känner sig välkommen. Stort plus på att man ock...
ICA Supermarket Pärlan ICA Supermarket Pärlan 7 km Fräsch butik och väldigt trevlig personal! Bra chark där man även kan köpa färdiga rä...
Henåa Market Henåa Market 7 km Översatt av Google Bra Original Good
Willys Willys 7 km Lite mindre butik , men som ändå har det mästa som vi var ute efter , bra priser som ...
Agnetas Odlingar&Konst Agnetas Odlingar&Konst 10 km Vi odlar frukt, bär, nötter och grönsaker som säljs färska och förädlade i vår gårdsb...
Reviews
Mycket trevligt utflycktsmål på norra Orust. En publik fårgård, med sprudlande företagsamhet. Fin fin gårdsbutik med superbra fårkött, lammpinnarna/ölkorvarna rekomenderas i gårdsbutiken finns förädlade egna varor, dels saft, marmelader, sylt mm, samt grönsaker till självplock i de stora välmärkta trädgårdslanden. Därtill har de under sommaren ett Sommarcafe. Bland sommarcafets utbud finns många goda söta bakverk, finns även den uppskattade Pizzabullen. Man kan även rekomendera att njuta av deras goda hemmagjorda glass i deras avkopplande trädgård. Ett ställe att rekommendera med närproducerat mathantverk, servicekänsla och en fin miljö.
Underbart utflyktsmål med fin lunch och fika.
Trevligt och kan varmt rekommendera ett besök. Göran o Anette
Mycket mysig gård. Här kan man fika, äta lunch och handla kött och grönsaker. Personalen hjälper en att plocka grönsakerna direkt ifrån trädgården. Här finns även studsmatta och gungor till barnen. Jag kan verkligen rekommendera ett stopp här.
Lugnt och trevligt, med god fika och lättare mat - Allt tillagat på plats med egna råvaror.
Underbar fika i trädgården, hästarna betade, ankorna vaggade omkring och lammen bräkte! Bästa Baumans- äntligen är våren och solen här!
Jätte trevlig ställplats med kafé och gårdsbutik. 3 elplatser och toalett typ utedass. Lungt och skönt nära till bad om man vill..
Ett väldigt mysigt ställe med god fika
Mysigt ställe, stog 1 natt på ställplatsen nu i januari.
Underbart ställe när man vill fly storstadens höga puls.
Comment on this business

to add Töllås Gård map to your website;