facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Töllsjö Tempo

Töllsjö Tempo

Story

Töllsjö Handelsbod är en ekonomisk förening. Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att själv eller genom annan tillhandahålla medlemmarna dagligvaror och andra konsumtionsvaror. Föreningen kan även bedriva annan därmed sammanhängande och förenlig verksamhet. Medlemmarna skall delta i föreningens verksamhet som konsumenter.

Töllsjö handelsbod är ansluten till Tempo. Tempo är ett välkänt varumärke som finns på ca 130 platser i landet. De erbjuder en kundorienterad profil med ett genomarbetat marknadsprogram, tillgång till en bra inköpskanal som drar nytta av Axfoods samlade inköpskraft och goda logistiklösningar genom Axfoods grossist Dagab samt kunniga och engagerade kedjekollegor och tjänstemän.



"Töllsjö Handelsbod är en ekonomisk förening. Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att själv eller genom annan tillhandahålla medlemmarna dagligvaror och andra konsumtionsvaror. Föreningen kan även bedriva annan därmed sammanhängande och förenlig verksamhet. Medlemmarna skall delta i föreningens verksamhet som konsumenter.Töllsjö handelsbod är ansluten till Tempo. Tempo är ett välkänt varumärke som finns på ca 130 platser i landet. De erbjuder en kundorienterad profil med ett genomarbetat marknadsprogram, tillgång till en bra inköpskanal som drar nytta av Axfoods samlade inköpskraft och goda logistiklösningar genom Axfoods grossist Dagab samt kunniga och engagerade kedjekollegor och tjänstemän."
Address: Morjhultsvägen 1, 51770 Töllsjö
Phone: 033-287027
City: Töllsjö
Zip Code: 51770


Opening Hours

Monday: 09:00 - 19:00
Tuesday: 09:00 - 19:00
Wednesday: 09:00 - 19:00
Thursday: 09:00 - 19:00
Friday: 09:00 - 19:00
Saturday: 09:00 - 16:00
Sunday: 10:00 - 15:00

Reviews
Överraskande innehåll, har så mycket att välja på
Fin butik som trots sin ringa storlek har bra utbud, priser och öppettider!
En välsorterad livsmedelsbutik på landet, nu även med bränslestation Diesel/Bensin. Utöver vanligt sortement Gott butiksgrillat till helgen, Bröd och bakat från Brobacken, Blommor från Alfredssons blommor, Paketutlämning från bla DHL mfl
Fan var jag där eler, svar näj jag ha inte vatt där
Väldigt prisvärt för att vara på landsbygden! Stort utbud för sin storlek
En välsorterad lokal butik med trevlig personal. Drivs både med personal och hjälp av volontärer. Öppna för att ta in nya saker på förfrågan och engagerade i samhället.
Trevlig personal och mysig affär har det mesta. Dock hade det inte skadat med en kaffemaskin.
förvånadsvärt bra sortiment ute på landet. Ägs tydligen av byborna och det var en trevlig dam i kassan. bra ställe att stanna på när man cyklar racer, bänkar utanför.
En bra välsorterad butik, drivs av en lokal ekonomisk förening. Butiken är verkligen värdefull för Töllsjö. På flera sätt
Helt suverän affär! Har allt man behöver! Trevlig personal! Så glad att denna affär finns på en så liten ort !
Comment on this business

to add Töllsjö Tempo map to your website;