facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tom Tits Experiment

"På Tom Tits Experiment finns experiment som lockar dig att utforska teknik, fysik, matematik, naturgeografi, biologi, illusioner och mycket mer. Vi vet att naturvetenskap och teknik är kul bara någon kan förklara det på rätt sätt. Det är när man får testa på riktigt som man förstår, och som kunskapen sitter kvar. Här finns något för alla åldrar!"
Address: Astrabacken 1 , Södertälje 151 36, AB, SE
Phone: +46 8 522 525 00
City: Södertälje
Zip Code: 151 36



related searches: tomtit, södertälje, tomtit meaning, torekällberget, tekniska museet, gröna lund, junibacken, dinosauriesommar
Reviews
Lifehack. Det är två timmars gratis parkering via P-automaten. Du kan sedan få två timmar till via Europark appen. Utomhusexperimenten var lite av en besvikelse. Det mesta i vattenhörnan fungerade inte ens. Aktiviteterna / Experimenten var bra / helt ok. Fanns mycket att titta och klämma på. Trodde inte att vi skulle stanna så pass länge, men vi var där 3.5 timmar, och då åt vi inte ens där. Taco buffén såg väldigt enkel ut, men passar nog hungriga kids. Önskar att det fanns fler toaletter. De var få och det var alltid kö. Toaletterna på våning 4 är dock gömda, så passa på när du är där. De bygger om, så de finns gömda bakom en stor omärkt dörr och sedan genom en gång och dörr till. Det var många besökare, men upplevdes aldrig jobbigt. Vissa saker fick man köa på, men aldrig jobbigt länge. Vissa vuxna borde dock vara bättre med deodoranten!
Mycket underhållande och lärorikt ställe där man får med praktiska verktyg lära sig mer om naturvetenskap, kroppen och energi. Inträdespriset är något högt men det kompenseras av relativt välskötta besökare och hög kvalitet på innehållet.
Riktigt roliga experiment och en fantastiskt rolig vattenpark. Perfekt studiebesök med skolan. Bästa tidpunkt att vara här när det är varmt ute så man kan utnyttja parken.
Mängder av experiment och upplevelser som räcker för att roa många timmar! Showerna med såpbubblor och experiment var uppskattade både av femåringen och oss vuxna. Lunchbuffén var helt ok utifrån priset, plus för varma kanelbullar till efterrätt! Utbudet i cafét var tyvärr desto sorgligare. En dag med många besökare blir ljudnivån riktigt hög och stimmig, vilket drar ner upplevelsen.
Lärorik och bra miljö för barnen där det mesta är tillåtet att pilla på och undersöka. Tyvärr är en hel del experiment trasiga och miljön förstörs totalt med att man tillåter så otroligt många besökare samtidigt vilket förstör möjligheterna för besökarna att undersöka allt på ett bra och givande sätt. Otroligt hög ljudnivå och rejäl trängsel.
Stort och mycket att titta på, men börjar bli rätt slitet så många av experimenten fungerar dåligt eller inte alls. Sen saknar jag personal ute bland experimenten som andra liknande ställen har för att förklara vad som händer. Dina barn kommer säkert att ha kul springa runt och pilla på grejjor, men vill du att dom ska lära sig nåt om naturvetenskap är det bäst att du kan lära ut det själv.
Barnen tyckte det var roligt, dock väldigt mycket som va ur funktion och trasigt. Bra och prisvärd mat då man är barn ända upp till 15årTidpunkt för besökVardagVäntetidIngen väntetidBokning rekommenderasJa
Väldigt bra för unga vetenskapsintresserade barn. Jag var där med mina kompisar alla runt 20 år och det var ganska roligt för oss med, men uppenbart är att parkens målgrupp är barnfamiljer. I restaurangen fanns det buffé som var relativt billig, runt 70kr. Som skolmat, och ingick kaffe med bulle. Det var nästan dagens höjdpunkt.
Riktigt bra ställe för nästan hela familjen upp till lite äldre tonåren, mycket att se känna på och uppleva både inne och ute.Tidpunkt för besökVardagVäntetidIngen väntetidBokning rekommenderasNej
Värt att besöka, mycket att göra. Mindre bra att flera stationer var i dåligt skick, sönder eller ej tillgängligt för tillfället. Helt ok priser i restaurangen.
Comment on this business

to add Tom Tits Experiment map to your website;