facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tönnebro Värdshus

Address: Östra Höle 9350 , Rengsjö 821 98, X, SE
Phone: +46 270 340 00
City: Rengsjö
Zip Code: 821 98



related searches: Rasta meny, Dinners sverige, Rasta Sweden
Reviews
Torsdagen den 23 mars skulle jag äta lunch på Värdshuset. Men jag fick långnäsa. Ingen blipp, ingen mat. Att betala som vanligt med kort var inte möjligt?????
Var en standardlunchrestaurang som serverade lunch av lägre kvalitet. Förra gången var bara riktigt dålig; burk soppa kompletterad med vindeln rökt skinka = saltbomb, pannkakan såg ut som gummi. Nästa resor aldrig mer Tönnenbro.
Perfekt rastställe längs e4an med en vacker liten sjö intill. Däremot rekommenderas inte maten men det är ju inte därför man stannar där så därmed ger jag Tönnebro 4 stjärnor.
Laxbiten var på gränsen till sönderstekt. Och att sen ha mage att ta 24 kr för ett glas lingondricka är hutlöst. Varifrån kommer lingonen, Nordkorea?
Sluta att gnäll över detta ställe. Tönnebro har alltid varit den självklara platsen längs E4an och kommer så alltid att vara. Passar inte maten finns det annat som är valbart + att det också finns fik med mackor, sallader samt en Burger King intill.Köttbullar och potatismos levererar ALLTID. Skärpning gott folk.
Perfekt pausställe men äta där igen...nej tack! Jag tyckte att "månadens gröna" lät god med rödbets- och halloumibiffar, tzatziki och kokt potatis. Jag är inte kräsen men vem vill ha en geggig smaklös biff? Till det en smaklös slaskig tzasiki. Å potatisen, överkokt, smaklös och definitivt inte från årets skörd. Salladsbuffén är inte ens värd att recenseras. Tack för mig.
Mkt besviken på maten. Nu var det fjärde ggn vi gav restaurangen en chans m fl månaders mellanrum, lika besvikna som tidigare ggr. Vad är det man betalar för...? ngn uppvärmd sörja. Ryck upp er, nu kommer det att dröja med ngt besök där, krävs en riktig uppryckning först. Betyg: noll stjärnor. Ursäkta men måste skriva som vi tycker man betalar ju ändå för "maten".
Fin plats, synd att det har blivit sån dålig mat. Bränd snitzel som hela sällskapet fick på pingst afton! Och bearnaisesås som inte smakade någonting. Få gäster. Där fick man stå i kö tidigare när det var bra mat. Sämsta mat att äta ute numera är där!
Med tanke på hur många som stannar här borde man kunna förvänta sig bra mat. Banköttbullarna var ok, dagens rätt kan dessvärre inte räknas som människoföda.
Jag åt stekt strömming med hemlagad potatismos för någon vecka sedan. Men maten var ljummen och det var så mycket ben i strömmingen så det var inte aptitligt. Men mosen var hemlagad och det var ett plus. Trevlig miljö
Comment on this business

to add Tönnebro Värdshus map to your website;