facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tonys Restaurang

Tonys Restaurang
Address: Sandbergs Plats 3 , Stenungsund 444 30, O, SE
City: Stenungsund
Zip Code: 444 30



related searches: Tony's choklad, Boutique Burger by Tonys
Similar places near
McDonald's McDonald's 840 meter Min första Mayo chilli burger. Så himla god. Dessutom inte en massa lös sås som bruka...
Reviews
Du kan inte hitta bättre än detta Bästa burgare som jag har ätit Personalen super trevliga,
Top 3 i Sverige för godaste burgare!
Tonys är det absolut sämsta alternativet för burgare i stenungsund. Samtidigt som det är svindyrt är köket våldsamt långsamt. De heta räkorna smakade bränt och var gummiaktiga. Burgaren smakade endast svartpeppar, trots att den var dränkt i något som skulle föreställa ostsås. Tryffelmayon man får till hade stått framme så länge så att det blivit skinn på den.
Alltid lika nöjd när jag har varit på Tonys, kanon mat. Maten dröjde lite, de blev nåt fel med av våra drickor, så vi fick köpa en extra istället för att de tog tillbaka den som vi inte hade beställt men inte hela världen så förutom extra drickan så är vi alla super nöjda med Tonys.Mat: 5/5
Här är hunden välkommen. Vatten till henne och Nyburgare till mig. 300gr kött med chili och chipotlemajjo tror jag det var. Trevlig personal och helt ok burgare.
Månadens burgare. Här har någons ambition kring hamburgare förverkligats, det är kul att bita i en burgare som någon uppembarligen har komponerat utifrån en vision Fries mix med sötpotatis är en bra standard. Gött Kanske aningens stor mängd majo i kombo med mjukt bröd, men i övrigt härligt
Litet och mysigt. Fint med de glasade partierna för att få en mer luftig känsla. Lite missförstånd med om man skulle beställa vid bordet eller vid baren/kassan så vi satt vid bordet ett tag utan menyer och väntade. Gick sen och hämtade menyer själva och fick en stund senare hjälp vid bordet. Maten var god! Lagom stor portion, ganska klassiskt för en hamburgerrestaurang.
Väldigt smidigt att beställa i mobilen. Men ni kanske kunde satsa på en egen app? Maten och miljön är jättebra, goda och färska burgare. Även kambenen och salladen är jättegod.
Tjejerna va service minded och det är ett bra läge får man säga. Pizzan blev lite av en besvikelse tyvärr.
Hög kvalitet på maten, bra utbud vegetariskt och oerhört goda pizzor ! Och bra glutenfria alternativ. Vegetariska alternativ: Veg-pizzan på surdeg var suverän ! Även halloumiburgaren.
Comment on this business

to add Tonys Restaurang map to your website;