facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Toolab Verktyg AB

About

Toolab Verktyg AB

Story

Vi handlar med följande fabrikat:

DeWalt, Makita, Hitachi, Weber grillar, Bosch, Metabo, Dremel, Skil, Estwing, Bessey, Knipex, Hultafors, Snickers, Wibe, Kränzle, Milwaukee, Ryobi, AEG, Black & Decker, IRWIN, KIPOR Elverk, WERA mfl.



"Toolab Verktyg AB har förutom sin nätbutik även en fysisk butik belägen i högsbo industriområde i Västra Frölunda Göteborg. Butiken är på cirka 950kvm och rymmer massvis med verktyg, tillbehör, maskiner och grillar. Det som står som i lager i vår webbutik finns således även att köpa och beskåda i vår butik.Vi har som målsättning att alltid leverera så bra produkter som möjligt, till bästa tänkbara pris och leveranstid. Vi erbjuder telefonsupport varje vardag mellan 08.00-16.00 telefonen lunchstängd mellan 12.00-13.00 Vi har över 50 års erfarenhet av verktygsbranchen och kan men råge säga att vi kan och vet det mesta om verktygsbranchen."
Address: Victor Hasselblads gata 10, 42131 Göteborg
Phone: +46101990000
City: Gothenburg
Zip Code: 42131


Opening Hours

Monday: 07:00 - 16:30
Tuesday: 07:00 - 16:30
Wednesday: 07:00 - 16:30
Thursday: 07:00 - 16:30
Friday: 07:00 - 16:30


related searches: Verktygsvaruhuset, Toolab rabattkod, Proffsmagasinet, Duab se, Swedendro, Verktygsproffsen se, Verktygsboden, Ahlsell
Similar places near
Bauhaus Sisjön Bauhaus Sisjön 2 km Köpte denna idag i Sisjön, helt perfekt för den som vill endast ha mys belysning över...
K-Rauta Sverige K-Rauta Sverige 2 km Stort sortiment men bland de dyraste priserna på de olika byggsaker jag kikade på. So...
Svenska Kakel Göteborg Svenska Kakel Göteborg 4 km Bra sortering, bra kvalité. Viss ombyggnad vid besöket.
Rusta Rusta 8 km Köpte ett bord hos er allt va betalat och klart, problemet var att jag inte kunde få ...
Prevex AB Prevex AB 11 km Allt en byggare behöver och gott kaffe
Återbruket - kretsloppsparken Alelyckan Återbruket - kretsloppsparken Alelyckan 12 km Alltid trevlig personal...
Allt i Mark Allt i Mark 12 km Trevligt personal. Mycket mark material.
Mira Mar Restaurang & Bar Mira Mar Restaurang & Bar 373 km Billig mat på lunchtid, men rekommenderar ej. Kyckling shawarman känns fruset, är tug...
Reviews
Jag köpte en Festool skruvdragare till bra pris och snabb leverans, jag fick den dagen efter beställning. Det var första gången jag beställde ifrån Toolab, men det blir garanterat fler gånger. Rekommenderas!
Hämtade en beställning. Butiken på plats är inte jättestor men webbutiken har verkligen allt och bra priser. Personalen var vänlig
Den bästa butiken om man är ute efter verktyg och maskiner. Finns nästan för mycket i butiken. Själv köpte jag idag världens bästa våtslipmaskin. Den svensktillverkade Tormek T-4. Mycket för pengarna. Tom ett paket plåster ingår.
En riktigt bra butik för verktyg. Jag kände mig inspirerad. Hjälpsam personal. Dom vet vad dom pratar om. Rekommenderas varmt.
Fick en maskin med väldigt dålig batterilivslängd. Ringde support som var väldigt tillmötesgående och skickade nya batterier med snabb leverans som dessutom var större än dom jag först köpte. Mycket bra och trevlig support.
Den snabbaste leverans jag någonsin varit med om. Beställning tisdag kl 1500 och leverans i brevlådan torsdag kl 1000 i Linköping. Bra jobbat!
De hade sågen jag letade efter till bra pris. Verkar ha stort utbud.
De skickade en hjälm med en defekt, bad att byta ut produkten. Däremot erbjöds jag att laga den själv på något sätt. Jag har aldrig träffat en sådan tjänst!
Laga maskiner tar alldeles för lång tid
Inte snabbaste leveranstiderna men stämmer rätt bra överens med vad som står på hemsidan. - Fick fel vara först pga. fel upplagt i deras system. Dock löstes det galant med kontakt via deras kundservice via mail där dom står för nya varan även fast den skulle ligga till betydligt högre utpris än det först stod på hemsidan. Denna service från en Svensk nätbutik är toppklass och inte ofta man ser här i Sverige!
Comment on this business

Directions to Toolab Verktyg AB with public transportation


Amalia Jönssons Gata 20 meters
758
82
Beatrice Lesslies Gata 190 meters
758
82
Radiotorget 280 meters
185
84
95
F O Peterssons Gata 310 meters
758
82

to add Toolab Verktyg AB map to your website;