facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Topwok I Karlshamn

Topwok I Karlshamn

Story

Vi erbjuder en bred och exklusiv asiatisk buffé. På buffén hittar ni varmrätter, salladsbuffé, dumplings och stor sushibuffé samt mongolisk BBQ som endast gäller under kvällsbuffén.

Öppnar inom kort!

Address: Drottninggatan 39, 37435 Karlshamn
Phone: 045416888
City: Karlshamn
Zip Code: 37435


Opening Hours

Monday: 11:30 - 21:00
Tuesday: 11:30 - 21:00
Wednesday: 11:30 - 21:00
Thursday: 11:30 - 21:00
Friday: 11:30 - 22:00
Saturday: 12:00 - 22:00
Sunday: 13:00 - 21:00


related searches: Topwok i karlshamn karlshamn review, Topwok i karlshamn karlshamn menu
Similar places near
Rex Salonger Rex Salonger 146 meter Positivt: Trevlig personal, smakrikt kött, mysig automosfär Negativt: Beställde plan...
Restaurang Ankaret Restaurang Ankaret 3 km En mycket bra frukostbuffe. Med många möjligheter att göra nyttiga val. Personalen i ...
Reviews
Maten är ok. Färsklagad och fylls på hela tiden.Personal trevlig. Lokalen är modern med några bord vid fönster som öppnas samt stor uteservering. Trevligt. Känns rent. Gott med efterrätt, mjukglass och friterad banan. Lunchbuffe' 99,00 kr serveras fram till kl. 16.00, vardagar.
Extremt god mat och mycket trevlig personal som svarar på frågor man har. Mycket fina råvaror och väldigt duktiga kockar. Man kan även köpa presentkort. Så varför inte ge bort en väldigt god middag till någon? Rekommenderar varmt att komma hit o njuta av god mat.
Mycket god asiatisk mat. Önskar bara ett bättre utbud på sushi. Annars välsmakande och rent. Prydligt
Personalen fick det att kännas som om man störde. Väldigt begränsat utbud. "Suchi" med mestadels grönsaker istället för fisk. Mestadels kyckling på buffén som bestod av 7-8 rätter som inte fylldes på särskilt flitigt.
Maten är OK men mjukglassen katastrof, är så lös att det är som milkshake, har ätit där många gånger och sagt till alla gånger att de måste fixa glassen så den blir hårdare så den inte hinner rinna iväg på den lilla stunden det tar att gå till bordet
Dålig service! barnstolar som vi fick stå och rengöra innan vi kunde använda, så smutsiga. Personal stod bara och såg på. Personal använde ipads framför disken och ägnade sig mer åt den än åt sina kunder och visa ett bra bemötande. Maten vägde tyvärr inte heller upp ! Kommer inte besöka igen.
Överfriterade saker, smakade gammalt och väldigt segt, väldigt litet utbud för priset, väldigt dålig service och otrevlig personal. Drickan smakade gammalt att den stått ett tag. Tjejen blev matförgiftad
Mycket dålig buffé mycket saknades eller var gammalt/ofräscht. När detta påpekades var personalen otrevlig och oförstående. Kostade 108.- och inte 99.- som annonserats.
Första och sista gången... De få rätter som fanns kvar på buffén var dåligt uppvärmda och extremt flottiga. Desserten som ingick bestod av mjukglass med sirap..
Världens bästa konditori med de godaste semlorna.
Comment on this business

to add Topwok I Karlshamn map to your website;