facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for TORGET

TORGET

About

A la carte restaurang med erbjudanden.
Platser både inomhus, ute och under vår nya inglasade del.

Story

Gamla Härvan och nya TORGET har fått ett nytt ansikte!

Vi är en liten krog med 47 sittplatser, mat och miljö för alla.
Välkommen och spana in vår nya inredning över en god bit mat!

Boka bord via meddelandefunktionen här på Facebook eller ring oss på 0650-14161.
Onsdag-Lördag 17-22.

Radjo med personal

Address: Hamngatan 2, 82430 Hudiksvall
Phone: 065014161
City: Hudiksvall
Zip Code: 82430



related searches: Torget Deutsch, Torget meaning, Torget Norwegisch-Deutsch, Torget Bergen
Similar places near
Texas Saloon Hudiksvall Texas Saloon Hudiksvall 66 meter Fantastiskt gott ställe med genuin Saloon känsla både i stil med mat och inredning, o...
Pizzeriarobertos Pizzeriarobertos 863 meter Här får du vällagad och god mat. Vi vek av från E4 för lunch och det ångrar vi inte. ...
Reviews
En av Hudiksvalls centrala sommarmysrestauranger med stor uteservering. Även mysig inredning på inneserveringen och trevlig, glad personal som ger besöket det där lilla extra. Suuuupergod Sangria, vackert serverad med massor av härliga bär och frukter i. De rökta räkorna serveras också på ett lite charmigt sätt och räksmörgåsen är rikligt tilltagen och fantastiskt god.
Fräscht ställe med utsökt kvalitet på maten, och de vet verkligen hur man hanterar råvaror och tillagar dem på bästa sätt. Kan verkligen rekommendera detta ställe! Really nice place with delicious food. With respect and knowledge for the ingredients they really know how to prepare a nice and tasty meal. I can really recommend this place.
Förvirrande meny, mindre var det förrätt egentligen och inte mindre portion, gick inte att beställa te och latte pga. trasig vattenkokare och kaffemaskin, dåligt kvalité och storlek på efterrätt, besvikelse, rekommenderar inte. Personal hade problem att beskriva rätter. Det var ett bra val av musik men det var lite för högt.
Trevlig restaurang! Tog en ost och chark tallrik till förrätt. Snyggt upplägg och råvaror i en kombination som ger goda smaker. Till huvudrätt blev det en röding. Perfekt tillagad men lite besviken på kryddningen. Väl värt ett besök för den som vill äta gott!
Trevlig personal. Bra service. God mat. En extra stjärna för att dom gjorde en specialdrink utan alkohol som var fruktig. Väldigt tillmötesgående.
Vällagad, god mat, trevlig och kunnig personal! Har absolut inga klagomål om vistelsen!
Kvalitet och pris i olika världar. Min oxfilé var så seg att det inte gick att skära den ens med grillbestickets kniv. Aldrig sett maken. Skippa all sallad som låg och flöt i rödvinssåsen, den hade inget där och göra. Jag är 72 år och har varit i branschen sedan jag var 16 år före pensioneringen vid 65.
Jag och systern min åt middag här igår då vi är på tillfälligt besök här i Hudiksvall. Jag hade inga särskilda förväntningar när öppnade dörren till restaurangen, men slogs av att det såg varmt och mysigt ut. Bantad meny mot annars, men ändå ett trevligt urval. Valde oxfilén, med svampcreme och friterad potatispuré som en rulle som toppade med ostronskivling.Perfekt tillrett kött, verkligen perfekt, smaker som är balanserade men inte tar över, utan istället lyfter fram varandra. Och en sås från himlen till det, en sån där man vill ta med hem i hink för framtida bruk. Otroligt gott helt enkelt. Kaffe och whisky bestämdes, efter en rekommendation från hovmästaren fick vi provsmaka en sort med ett namn som är svårt att minnas, men så trevligt med att få provsmaka! Själv tog jag också en fantastisk efterrätt med Lemoncurd, nötter och annat smask som även den var HELT himmelsk. Personalen är genomgående av den trevliga och uppmärksamma sorten.... Syrran tyckte precis som jag att hela upplevelsen var fantastisk och sa att 30 mil är väl ingen sträcka att åka? Enda lilla plumpen i protokollet var att rödvinet var för kallt men det var det lilla klagomålet det!
Äntligen en bra restaurang i Hudiksvall. Vi har bott här i sju år och gång på gång blivit besvikna över nya restauranger. Restaurang Torget i dess nya iteration, under Magnus Kök, är verkligen bra. Vi var där en fredagskväll med mycket folk, fick bord omedelbart och snabb service. Matsedeln var liten, vilket vi uppfattar som ett kvalitetstecken och beställningen gick snabbt. Det tog ganska lång tid att få maten på bordet, men det var som sagt en lördagskväll och dessutom tyder det på att tillagningen verkligen var a la minute. Jag åt en hjortfilé med hasselbackspotatis, brysselkål, svamp, bacon och en mörk skysås. Dessutom fick jag en generös hyvling med tryffel direkt över filén. Tillagningen var utmärkt och filéstycket var närmast saignant, mycket mört och av verkligt god kvalitet. Min fru tog en rödingfilé, som serverades med potatispuré, vitvinssås och forellrom. Den var likaledes mycket god. Vi åt inte mer än detta, men fick ett generellt gott intryck och kommer gärna tillbaka.
Bra mat och trevlig service. Riktigt goda pommes!
Comment on this business

to add TORGET map to your website;