facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Torgkvällar i Malmköping

Torgkvällar i Malmköping

Story

Malmköpings Torgkvällar numera en tradition! Onsdagarna 19/7, 26/7 och 2/8 hålls Torgkvällarna under tre onsdagar, mellan kl 15:00 och 19:00 på Stora Torget i Malmköping. I en härlig miljö erbjuder lokala aktörer närproducerade grönsaker, ost, honung, bröd, sylt, saft, glass, hantverk, blommor med mera till tonerna av levande musik.
Är du sugen på något mer… åtgärdas det med fördel på något av de närliggande caféerna eller restaurangerna. Här finns också mängder med mysiga butiker att besöka. Varmt välkommen!

Address: Stora Torget 1, 64032 Malmköping
City: Malmköping
Zip Code: 64032


Similar places near
Wonabee AB Flen Wonabee AB Flen 106 meter Vi är ditt lokala städföretag i Flen - Malmköping - Katrineholm. Vi har kompetens, er...
Svampsök med hund Svampsök med hund 142 meter Svampsökskurser med hund. Jag har lång erfarenhet av att utbilda hundar i svampsök. H...
Rekarne Vattenbruk AB Rekarne Vattenbruk AB 8 km Akvaponi med tilapia och grönsaker/växter. Studiebesök och föreläsningar om akvaponis...
MT Woods MT Woods 11 km Uppsågning/beställning av virke, även specialdimensioner. Tillverkning av rustika bor...
Reviews
För dig som söker en loppis med flera som säljer och brett utbud, där det också finns utmärkt parkering för dig. Då loppis inte sker varje lördag rekommenderas att en sökning på nätet göres först.
Trevlig bakluckeloppis. Bra utbud. Men oftast ganska höga priser. En del hade ”rätt” loppispriser, medan andra var där för att tjäna pengar. De flesta låg lite högt.
Malmamarknaden är ett måste varje år. Det är en perfekt dagsutflykt under den helgen. Det är så här barnsligt kul. Nackdelen med dagens marknad är att det är dyrt. Det är inte billigt längre. Det ska va så billigt att alla ska kunna gå på marknaden. Vitsen tycker jag, är när knallarna bräcker varandras priser till det billigaste. Skulle det fungera så skulle det bli superkul och fullt betyg.
Bättre nu när inte alla stånd var på grus som tidigare år, mycket mindre dammigt. Kändes som att det var färre knallar än tidigare år. Bra ändå för pandemin har gått hårt på många företagare.
Comment on this business

to add Torgkvällar i Malmköping map to your website;