facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Toric Center

Toric Center

About

Låt oss förgylla er Bröllopsdag!

Story

Toric Center är en gård i utkanten av Lysekil i Bohuslän. På gården bor Maria Lifv med sin make och deras söner. På gården bedriver de hästverksamhet med torihästen i fokus. Verksamheten står på flera ben. Torihingsten Arhibald är tillgänglig för avel och med honom och de andra torihästarna kör Maria. Hon och hästarna anlitas vid bröllop och evenemang. Det finns också möjlighet att komma till gården för uteritter på de lugna och stabila hästarna i den vackra naturen. Regelbundet hålls även evenemang, såsom träningar, utbildningsdagar och minimässor. För mer information om Toric Centers olika verksamheter välkomna att läsa vidare på vår hemsida. www.toriccenter.se

Address: Nöteberg 112, 45491 Brastad
Phone: 0736821073
City: Brastad
Zip Code: 45491



related searches: Toric center brastad price, Toric center brastad reviews
Similar places near
Toric Horses Toric Horses 0 meter "Torihästen är en medelstor sporthäst som lämpar sig för såväl ridning som körni...
Säker Hästhantering med Beatrice Karlsson Hästcoach Säker Hästhantering med Beatrice Karlsson Hä... 898 meter På denna sidan kommer du att ha möjlighet att följa mig och mitt liv på landet, där j...
Reviews
Väldigt fin plats för vuxna som barn. Andra året vi är här, barnen vill gärna hit! Massa djur att gosa med på djurens egna villkor. Enda negativa var att det låg en ankunge död en morgon när vi kom ut, trots att vi dagen innan sagt till att den inte såg frisk ut.
Mysigt att går runt hos djuren och god fika med.Plats: 5/5
Jättemysigt! Bra mat, kul med barn!Tjänst: 5/5
Riktigt kul med så många olika djur. Mat och dryck: Väldigt god mat och stora portioner
BARNVÄNLIGT!!!!! Så mysigt ställe! man fick gå in i burarna och klappa nästan alla djur! Det fanns möjlighet att provrida hästar! Vi åt revbensspjäll med väldigt god potatissallad, det var en ordentligt portion +++Tjänst: 5/5
Många djur att titta på och många fick vi gå in till i deras hagar. Härlig miljö på landet. Ponny ridningen var på topp God mat till bra priser. Kunde sitta och fika eller äta ,både inne som ute. Personalen var toppen.
Bed and breakfast kombinerat med djur och natur. Stora möjligheter för yngre att komma in till höns, hästar, marsvin och grisar. Mat serveras i gemytlig miljö. Mycket serviceinriktad personal som tar hand om er. Klart värt ett besök om man har djurälskare eller yngre i familjen.
Så fint och mysigt ställe, det var frivilligt att betala för sitt besök vilket var så generöst. Jag swishade en slant. De hade även jättegod fika. Dit ska jag åka igen.
Ett drömställe som man inte vill lämna. Fantastisk miljö och otroligt fina rum. Maten är fenomenal och frukosten likaså. Ett paradis för både barn och vuxna med djur- och naturintresse - med värdar som tar hand om en och som får en att känna sig oerhört välkommen. Rekommenderar verkligen alla att besöka och bo på Farmlodge, och glöm inte att köpa en kanelbulle eller två, de är världens godaste!
Besökte farmlodge för att få se djuren och fika med familjen. Barnen var överlyckliga att få mata hästar, träffa kaniner, marsvin och kattungar. Man fick tom gå in till djuren. Fikat var också jättebra! Allt från gudomlisk äpplepaj, kladdkaka och chokladboll. Trevlig miljö ute, som inne. Gott om sittplatser. Rekommenderas för alla. Ett smultronställe!
Comment on this business

to add Toric Center map to your website;