facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Torp - Nöjesstället i Södra Dalarna

Torp - Nöjesstället i Södra Dalarna

About

Nya nöjesstället i Avesta. Europas häftigaste retrodisco! Restaurang, bar, pub, dans, livemusik och disco. Programmet hittar du på www.torp.club

Address: Torp 2, 775 96 Krylbo
Phone: 076 111 44 00
City: Krylbo
Zip Code: 775 96


Similar places near
Karlbo pizzeria, Karlbo pizzeria, 2 km Jätte goda pizzor o trevlig personal
Reviews
Grymt ställe för spelningar Väl värt ett besök.
Mysig miljö. Fint och gott julbord med klassiska och viltsmaker
Torp levererar alltid , denna gången Treat kanon käk och sedan Limo med bandet ... Topp
Det är väl bra och så men man brukar få vänta länge till baren. Julbordet var gott men även där fick man vänta otroligt länge.
Fantastiskt sommarcafe, där området är otroligt stort. Det medför att många människor kan komma samtidigt och ändå hålla otroliga avstånd till varandra. Två fantastiska öppna tält gör att man kan ta skydd i skuggan, de riktigt soliga dagarna. Men även om regnet skulle komma. Trädgårdsmöbler ute på en vacker gräsmatta skapar en mysig hem& trädgårdskänsla. Menyn. Sallader, smörgåsar, dryck av olika slag finns att i myndiga. Väl värt såväl en dropinfika, eller familjesammankomster, likaså släkt och vänner. När Corona tider inte råder längre, förvandlas Torp åter till det Torp är. Torp är en nöjesplats där många från svenska musikeliten kommit och intagit den scen som finns i den forna logen.
Trevlig kväll på Torp med vänner och lyssna på Mustasch. Trevlig personal och stämning.
Bra att dom får ta dit levande musik så att människor inte behöver sitta hemma och fundera över när ska denna pandemi ge sig.
Jag har längtat efter festivalschurros under hela pandemin, men ikväll fick jag välja på hamburgare, korv, paj, mackor eller mjukglass. Trevlig personal, trevliga vakter och rena, riktiga toaletter!
Perfekt uteställe på sommaren med blandad ålder. Från 20-65+. Många barer så man behöver inte vänta länge innan man får sig något gott att dricka. På vintern är det lite trängre pga att kvadratmetrarna/person blir mindre. Dock större än det övriga krogarna i stan. Stor konsertavd. i ena änden av ladan samt helt ok storlek till dansgolv på andra sidan. I mitten är det restaurangdel samt bar. På sommaren finns en väldigt stor och trevlig uteservering med utsikt över åkrar och ängar.
Torp var meet, goda burgare och fina bilar
Comment on this business

to add Torp - Nöjesstället i Södra Dalarna map to your website;