facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Torpa Gård

Torpa Gård

About

Njutning - Spänning - Gemenskap

Konferens- och eventanläggning med många spännande och roliga aktiviteter.

Story

Torpa Gård Konferens & Event är ett familjeföretag som byggts upp successivt sedan 1999.

Företaget har utvecklats från ett traditionellt lantbruk till en välbesökt konferens- och eventanläggning som erbjuder både njutning, spänning och gemenskap!

Vi ger kunden det lilla extra – en trivsam restaurang med riktigt god, hemlagad mat, ett lugnt och trivsamt hotell med plats för 46 gäster, goda konferensmöjligheter och en mängd roliga och spännande aktiviteter.

Här kan du samla arbetsgruppen, kompisarna eller familjen och sätta ihop aktiviteter, mat och övernattning helt efter eget önskemål.



"Torpa Gård Konferens & Event AB är ett familjeföretag som utvecklats från ett traditionellt lantbruk till en konferens- och eventanläggning som erbjuder kunden det lilla extra – en trevlig restaurang med god, hemlagad mat, ett nyrenoverat hotell med plats för 44 gäster, konferensmöjligheter och en mängd spännande aktiviteter.Här kan du samla arbetsgruppen, kompisarna eller familjen och sätta ihop en upplevelse med aktiviteter, mat och övernattning på ett sätt som passar just dig.Välkomna till Torpa Gård!"
Address: Torpa 10, 59028 Borensberg
Phone: 0141 - 408 48
City: Borensberg
Zip Code: 59028


Similar places near
Allsång på Gästis Allsång på Gästis 4 km Vi vill tacka värdens trevligaste personal för att ni förgyllde vår bröllopsdag med j...
Borensbergs Nytt Borensbergs Nytt 5 km Här kan ni hitta samhällsnyttig information och reklam från restauranger, butiker, fö...
Reviews
Välstädat, rent, bra frukost och otroligt trevlig personal.
Grym kör upplevelse och fantastisk persona! Allt är välordnat och personligt.
Var på crazy-race med jobbet. 4 bilar med olika specialfunktioner gjorde körupplevelsen både rolig och unik. Serviceinriktad personal och god mat. Rekommenderas.
Så kul rallyupplevelse! Kunniga och proffsiga instruktörer med mycket värme Väldigt roligt också på slutet när instruktörerna själva kör några varv och man sitter bredvid, fasen vad det går undan! Rekommenderas starkt!
En spännande och rolig upplevelse att få prova på folkrace
Jag blev väl emottagen och grundligt informerad. Säkerheten tas på största allvar. Framför allt var det superbra instruktörer och fantastiskt roligt! Passar alla i bilkörande ålder.
Superhärlig upplevelse för morfar! Dessutom välskött område, väl anordnat och väldigt trevligt bemötande!
Fantastiskt ställe som drivs av en fantastisk familj. Ordning och reda, roliga aktiviteter, god mat, bra övernattning och vacker plats!
Så KUL! Mycket bra upplägg med instruktioner och egen körning. Bra bilar och rolig bana. Om du kör, kommer du inte att ångra dig. Något att pricka av din bucket list.
Välskött gård, rolig aktivitet, god mat och trevlig personal!
Comment on this business

to add Torpa Gård map to your website;