facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Torpet Freden, Jonsered naturreservat

"Här serverar vi nygräddade våfflor under höst och vår, normalt öppet på söndagar kl 11-15 september till december och Januari till Maj. Dessutom har vi kunnat hålla öppet under Juli månad de senaste åren.Förutom våfflor med sylt och glass serverar vi även olika varma och kalla drycker, korv med bröd, samt enklare fika i form av kanelbullar, kakor, chokladbollar etc.I anslutning till torpet finns flera eldstäder där ni kan grilla eller steka medhavd utflyktsmat."
Address: Torpet Freden, 433 76 Jonsered
Phone: 0705790783
City: Jonsered
Zip Code: 433 76



related searches: Torpet freden jonsered naturreservat translation, Hyra Torpet Freden
Similar places near
POS Solutions AB POS Solutions AB 1 km POS Solutions AB erbjuder helhetslösningar inom kassasystem och kortbetalterminaler f...
Boar Sten & trädgård Boar Sten & trädgård 1 km "Från skiss till färdig trädgård" Vi utför alla arbeten för att din trädgård skall bl...
GNU Musikverkstad GNU Musikverkstad 2 km Grym service och bra hantverk.
Busmor Kafferosteri Busmor Kafferosteri 2 km Färskrostat och ekologiskt certifierat kaffe från Orust.
Lillsätergård Lillsätergård 2 km Under gamla träd vid sjön Aspen För återhämtning, inspiration, konst, kurser och över...
Löfgren Löfgren 2 km
Bodells Inn Bodells Inn 3 km Här huserar jag, mina vänner är alltid välkommen!
Reviews
Supermysigt ställe! Borde uppdatera sina toaletter, men annars är det super.
Jättemysigt ställe för en natt i tält eller i vindskydd. Finns rinnande vatten men det hade stark svavelodör när vi var där. Hjälper om man låter kärlet med vatten stå öppet någon timme innan man dricker det.
Trevligt utflyktsmål med god fika. Om man är hungrig bör man ha med sig något extra i ryggsäcken eftersom våfflorna är inte så matiga
Paradis mitt i skogen. Perfekt att ta med barnen på en promenad och bjuda på våfflor som belöning.
Fantastisk plats att vara på om man vill vara i naturen. Det går att hyra båda byggnaderna eller var och en för sig. Ladan för övernattning och samkväm, Torpet för matlagning och matsal. Litet pentry. Ganska enkel standard men helt ok.
Har varit på hajk här flera gånger med kåren, fint och praktiskt ställe! Liten stuga med kök och plats för de yngsta att sova. Större "lada" finns där ca 20 st får plats att sova. Stor grönyta att slå upp tält på. Och dessutom två fina vindskydd med eldstad intill.
Hej, Flera söndagar både höst och vår brukar vi vandra skogs-/bergsstigen upp till torpet, kröna vandringen med våfflafika och gå vägen tillbaka till parkeringen vid Herrgården. Eftersom vi har hund sitter vi gärna ute på gaveln när solen så tillåter. Idag tog vi med 2 vänner och wow; nytapetserat, nya möbler och inredd vind! Som vanligt kaffe med våffla och prat. Då upptäckte vi varandras intryck genom praktisk övning och ögats registrering. Tapeten är jättefin MEN de strama borden har ”livsfarliga hörn”, hur reser man sig och kliver ut och in från sittbänkarna om man inte sitter ytterst vi i 60/70-årsåldern kommer ofta på besök? Det nya bordet där kaffet står är för litet; ingenstans att ställa koppen när man ska hälla upp. Sedan har vi frågan om tycke och smak; självklart subjektiv, men vi 4 var i alla fall överens om att gapet mellan förväntningarna som uppstår på utsidan av ett gammalt torp krockar med de nya former och färger som insidan bjuder på. Skillnaden är för stor! Torpet är inte en nybyggd fritidsanläggning; det är ett gammal torp mitt ute i skogen med anor, själ och kakelugn. Med hjärtliga hälsningar Kjell & Gunilla med gäster Vi återkommer ändå! PS. Gunilla vill att ni ställer tillbaka de gamla furumöblerna, inte minst för att fristående stolar med ryggstöd lockar mycket mera. Då blir det 5 stjärnor. DS.
Superbra vindskydd för övernattning på bohusleden
Våffelsöndagarna är bäst, helt enkelt. Väldigt skönt ställe, avkopplande och rustikt. Kom i god tid, stressa inte, koppla av och njut av våfflan. Fem våfflor i betyg!
Torpet och grillplatserna var mycket fina. Många av stigarna upp till torpet och ner mot sjön var upptrampade av hästar och uppkörda av cyklar. Lerigt och söligt!
Comment on this business

to add Torpet Freden, Jonsered naturreservat map to your website;