facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Torshälla Vårdcentral

Address: Germundsg. 39, 644 30 Torshälla
Phone: 016-10 41 20
City: Torshälla
Zip Code: 644 30


Opening Hours

Monday: 08:00 - 17:00
Tuesday: 08:00 - 17:00
Wednesday: 08:00 - 17:00
Thursday: 08:00 - 17:00
Friday: 08:00 - 17:00


related searches: Lab Torshälla vårdcentral, Läkare Torshälla vårdcentral, Sjukgymnast Torshälla vårdcentral, Avgift vårdcentral, Vårdcentralen Torshälla öppettider, Vaccin Sörmland, Region Sörmland, Vård Sörmland
Similar places near
Katjas Magiska Händer Katjas Magiska Händer 803 meter Fantastiskt bra massage, Katja hittar verkligen de ömma punkterna och känner av vad d...
Lowe Naprapat och Yoga Lowe Naprapat och Yoga 4 km Mycket kunniga ‼
Reviews
Förtjänar inte ens en stjärna. Otrevligt bemötande flera gånger i telefon utan intresse av att lyssna. Droppen var när vi kommer till ett bokat besök men nekas hjälp då det inte finns någon bokning. Dom hade av misstag avbokat Skyllde på oss utan vilja att hjälpa och vi tvingades istället åka flera mil hem och hämta bokningskallelsen för att sen åka tillbaka och visa att vi hade rätt. Fick inte ens en ursäkt. Finns nog ingen sämre VC i Eskilstuna.
Vilken underbar läkare jag träffat senare tid. Väldigt noga av sig och lyssnar och tar sin tid . Önskar verkligen att den fina läkare stannar kvar.hon heter Edyta . Alla som jobbar där är trevliga från Labb personal som är duktiga och dem som svarar i telefon på morgonen när man ringer akut tider, alltid fått tid samma dag. Är helt omtänksamma och hjälpsamma. Är så tacksam för underbara fina personalen.
Galet dålig, provokativ och både passivt och aktivt aggressiv telefonist samt kundmottagningspersonal. Det är verkligen som att ringa till en komisk seriefigur med ilskerök ur öronen bara för man understår sig ringa.
Hade feber i några dagar, hostig snuvig, det har gått en vecka, ringer till dom och de fantastiska svaret är, "ta näsdroppar så kommer det nog bli bra" så imorgon får man ta sig till jobbet iallafall även om man hostar som ett ånglok och snuvar som en rinnande kran.. ingen penicillin, ingenting.. förstår inte varför jag ens försökte anstränga mig genom att ringa dom. 1 stjärna är för mycket i betyg.
Ingen tanke på patienters mående, alltid olika läkare. Ingen vidare bra vård. Senast fick jag en läkare som bryter så kraftigt att jag hade svårt att förstå vad denne sa.
Otrevlig och nonchalant som ringer upp en bara för att säga att dej har vi inte tid med. Ta en värktablett och återkom om en vecka.
Oerhört otrevligt bemötande över telefon. Som flera har kommenterat fixa detta..
Alltid superbra mottagande, bra läkare och personal i övrigt. Ni är bäst
Ni sa att jag skulle ta en alvedon och gå och lägga mig, men det hjälpte inte
Har alltid fått bra mottagande, bra behandling och tider.
Comment on this business

Directions to Torshälla Vårdcentral with public transportation


Torshälla Hammarbyvägen 100 meters
1
20
40
41
63
Torshälla Edvardslundsskolan 150 meters
20
21
Trädgårdsgatan 270 meters
21
Torshälla Säby 300 meters
1
40
41
63

to add Torshälla Vårdcentral map to your website;