facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Torslanda Djurbutik & Veterinärfoder

Torslanda Djurbutik & Veterinärfoder

About

Djuraffär. Veterinärfoder

Story

Djuraffär. Veterinärfoder



"Personlig butik med ett stort sortiment av djurtillbehör & foder.För vård & omsorg av ditt djur. Med rådgivning ochHundsalongDrop-in Kloklippning under ordinarie öppetider.Djurklinik. För tidsbokning ring 031-920054Vaccinations drop-in tisdagar kl 15-18.."
Address: Gamla Flygplatsvägen 28 B, 423 37 Torslanda
Phone: 4631920054
City: Torslanda
Zip Code: 423 37



related searches:
Similar places near
Byggmax Torslanda Byggmax Torslanda 358 meter Fruktansvärt dåligt bemötande. Dålig produktkunskap och killen i kassan var mer intre...
Färgboden Färgboden 402 meter Alltid bra service av duktig och trevlig personal. Kan varmt rekommendera Färgboden ...
Hunddagiset Tusen tassar Hunddagiset Tusen tassar 1 km Vi har haft vår hund Fanny där i 6 år och varit jättenöjda. Hon viftar alltid på svan...
Fladen Store Fladen Store 6 km Kul ställe med massa roliga o fräcka prylar för fisket och man får alltid bra tipps o...
Reviews
Bästa zoobutiken som finns. Personalen är helt magiska. Vi lämnat kaninen för kastrering och han fick ett kungligt omhändertagande efter och vi får så bra råd när vi nu har en pensionär till hund. Skulle aldrig gå ngn annan stans för handla. Man går ut med ett leende varje gång.
En av dom bästa djuraffärerna. Och dom har även vetrinär på plats
Trevlig personal och så har de dessutom en helt fantastisk veterinär som är så mjuk och snäll mot djuren till skillnad från de större ställena som mer verkar behandla djuren som varor på ett löpande band.
Mycket trevlig djur butik med det mesta som man behöver. Och med kunnig och trevlig personal
Här finns en veterinär på plats dagligen, vardagar, det känns bra även om man bara har funderingar om sitt husdjurs mat, så får man alktid proffsig hjälp!
Helt fantastiskt butik! Sjukt bra personal! Sådan personal behöver alla djurbutiker ha! Riktiga stjärnor! Hit åker jag varje gång Keepers klor ska klippas. Han är så glad och sprallig när han kommer dit och är så överlycklig övar vad som ska ske. Så glad har han aldrig varit över att åka och klippa klorna! Så kan verkligen starkt rekommendera detta ställe!
Jätte trevligt ställe, trevlig miljö och väldigt trevlig personal, klipper klorna på min hund här, hon är väldigt väldigt försiktig av sig och litar inte på någon än oss i familjen, men de hanterar henne så himla fint. Även väldigt bra hemveterinär, ger bra feedback och förslag på rehab. Även bra sortiment i butiken. En riktigt charmig butik!
Alltid kunnig och trevlig service här. Priserna är ok
Fantastiskt kunniga, trevliga och hjälpsamma. Inget finns som inte går att lösa på något sätt. Utöver mig så är det bara ni som får klippa vår hunds klor. Respekt!
Bästa djuraffären, här finns ALLT, inkl veterinärfoder. Och hjälpsam och service-minded personal.
Comment on this business

to add Torslanda Djurbutik & Veterinärfoder map to your website;