facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Torslanda Golfklubb

Address: Viktor Setterbergs Väg 5 , Torslanda 423 38, O, SE
Phone: +46 31 92 00 24
City: Torslanda
Zip Code: 423 38



related searches: Torslanda golfklubb reviews
Reviews
Sveriges sämsta golfbana inte ens tee är bra inte fairway inte green inget är bra
Dåligt skyltat när man skall gå runt banan. Next tee borde vara numrerad, sen gick det omkring yngre människor i trasiga jeans och spelade, verkar inte vara någon klädkod alls.
En bana under ombyggnad och det märktes. Eländiga transportvägsr mellan hålen/tees. Avsluta på sista hålet med en km till klubbhuset som i sin tmryr inte har omklädningsrummen/duscharan öppna för greenfeegäster.... Nä, andra gången jag var där...och sista...
Spelade mitt under ombyggnaden, endast 14 hål. Brukar vara en trevlig bana och kommer bli ännu trevligare med dom nya greenerna. Banan var annars i väldigt bra skick med mycket fina greener. Grymt god mat i restaurangen och trevlig personal.
Alltid god mat här, pröva själva!
Maten var så stark att den inte gick att äta........
Fin bana , hoppas att det går att bli av med gässen.
Ätit lunch där och var ok
Fin golfklubb. Det finns bra med mat och dryck sortiment, många glassar för den som blir lite glassugen efter 18 hål golf! Perfekt för att äta lunch där!
Lite för mycket folk. Fick vänta för o få slå på driving range, inte första gången, dessutom andra gången övningsbanan är smockfull med " elever " så man får ingen plats själv..
Comment on this business

to add Torslanda Golfklubb map to your website;