facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Torsö Ställplats

Address: Sölvesborg
City: Sölvesborg


Similar places near
Halleviks Hamn Halleviks Hamn 3 km Bra isättning av båten.
Västra Näs byalag och hamnförening Västra Näs byalag och hamnförening 4 km Vacker pittoresk gammal fiskeby vid inloppet till Sölvesborgsviken.
Sölvesborgs Stuveri & Hamn Sölvesborgs Stuveri & Hamn 6 km Trevliga killar i personalmatsal en som hjälpte mig i nödens stund.
Hanö Hamn Hanö Hamn 12 km
Reviews
Trevlligt läge med 7 platser för husbil väster om hamnbassängen och en del av platserna ha vindskydd i form av stora nyponbuskar. Vatten, el dusch wc men ingen tömning latrin o gråvatten. Möjlighet för bad. Lugnt och ostört. Tallyweb för betalning och servicekoder. Serveringsvagn med fiskrätter finns i hamnen.
Ett äkta smultronställe med en mysig hamn och fantastisk sandstrand. Den lilla matvagnen serverar överraskande god mat till bra priser. Absolut ett besök värd!
Mycket trevligt ställe både med och utan husbil.
Här är verkligen mysigt, inte många ställplatser men desto fler promenadstråk. Har varit här tidigare och ser det som en plats för återhämtning Bra pris, 200kr/natt
Mycket lugn och fint ställe med 6 stycken ställplatser. Väldigt fin liten strand och möjlighet att köpa lite god lunch på somrarna från en matvagn med bla nystekt strömming .
Fantastiskt vackert och lugnt, bra ställplats för husbilen dock bara 6 platser. El å vatten finns samt tillgång till toa & dusch. Betalar med Swish 200kr/dygn. Rekommenderas varmt.
Trevligt fint ställplats... Vi stannade bara för en lunchrast. Måste vidare. Leif/Berit
Vilken mysig liten hamn,och den lilla matvagnensäkert under sommar månadernaVilket gott käk de har,Aborrfile med mos som jag beställde ,kan inte bli Godare
Väldigt söt liten ställplats, tyvärr var det fullt när vi kom. Men vi återkommer och hoppas på bättre tur.
Vilken härlig dag och plats.
Comment on this business

to add Torsö Ställplats map to your website;